CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta face misto de liberali: Astept sa ceara demisia sefei penale a FMI!

1 comentariu / 1976 vizualizări / 24 iulie 2016

Fostul premier Victor Ponta ironizează liderii PNL pe Facebook, afirmînd că se așteaptă să vadă propaganda liberală cerînd furibund demisia șefei FMI, Christine Lagarde, care a fost trimisă în judecată pentru corupție, dar care nu a demisionat din funcție.

”Wow! Șefa FMI a fost trimisă în judecată pentru presupuse fapte comise în urmă cu foarte mulți ani (Acuzațiile sună ridicol, dar se pare că România nu e singura în lume cu aceste „obiceiuri”. Și Sarkozy e anchetat tocmai când a anunțat că vrea să candideze din nou)!
Singurul lucru care mă îngrijorează în povestea asta este că mă aștept să văd „Propaganda” din România cum îi cere furibund demisia. Tovarășa Alina Gorghiu Dej va face o interpelare în Parlament chiar dacă e vacanță. Dl. Iohannis și Dl. Ciolos își vor expune solicitarea de demisie pe rețele sociale în engleză și franceză ca să înțeleagă destinatara mai bine. Macovei și Pruna o să o reclame la Parlamentul European. Diseară la 18 vom fi convocați pe Facebook să mergem în Piață să protestăm. La Digi 24 Prelipceanu și Guran vor amenința că nu opresc talk-show-ul până nu își anunță „penala” demisia. Dan Tapalaga și Ioana Ene Dogioiu vor plagia repede unul de la altul un editorial din care să rezulte că ei bănuiau de mult timp că Șefa FMI mergea la shopping la Paris cu Elena Udrea. „Pionierul” Dumitru de la Ministerul Educației îi va retrage de urgență toate titlurile universitare și Bacalaureatul!
Sau nu se va întâmpla nimic din toate astea?! Pentru că Doamna Lagarde nu este membru PSD!? Sau pentru că vor primi ordin pe unitate să ignore subiectul!? Așa e cu „deontologii” ăștia – au principii” mai scrie Ponta pe Facebook.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Excelent!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998