CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: ”Guvernul ”Lui” – urechisti, oengisti, navetisti, cunostinte si kaghebiste”

2 comentarii / 4409 vizualizări / 23 iunie 2016

Replică dură a lui Ponta la așa-zisă nouă tactică a guvernului Cioloș de a înfiera moștenirea dezastruoasă a cabinetului PSD: într-o postare pe Facebook, fostul premier ia peste picior componența actualului guvern, precum și măsurile luate de acesta.

”Deci iata ca „Guvernul Lui” , sau al „tehnocratilor” sau „Guvernul Familiei Iohannis” etc se pregateste sa iasa din scena in modul cel mai jalnic posibil / fiind evident ca nu sunt in stare de nimic si ca rezultatele lor pana la sfarsitul anului vor fi dezastruoase s-au hotarat la spartul targului sa gaseasca vinovati pentru propria incompetenta ( sigur ca „Greaua Mostenire” e metoda clasica)! Si Propaganda jubileaza ca inainte de alegerile locale cand ne anuntau ca Predoiu va fi „elected” Primar General.
Consecinte ? Simplu :
1. Dincolo de Propaganda lor clasica toti oamenii normali si de bun simt din aceasta tara fac o comparatie simpla intre anii 2012-2015 ( crestere economica, platit datoriile la FMI fara a lua alti bani, inflatie inexistenta, curs valutar stabil, taxe scazute, salarii si pensii mai mari, subventii in agricultura, fonduri europene de miliarde , investitii in administratia locala, crestere de exporturi si locuri de munca, coerenta in actul guvernamental)
– si „Guvernul Lui” din anul 2016 – urechisti, functionari de mana a saptea de la Bruxelles, navetisti, oengisti agresivi fosti lefegii ai lui Soros , asistentele kaghebiste ale lui Macovei si cunostiintele din Sibiu ale „Sefului” – bani europeni zero, investitii zero, subventii zero, cresteri de salarii si pensii zero, incasari la buget dezastru, politici economice si fiscale zero! Dar „Guvernul Lui” a indeplinit principalele sale obiective de guvernare : vila pentru Iohannis/ masini noi (BMW normal, prietenii stiu de ce) in coloana oficiala a lui Iohannis si acum avion pentru Iohannis- banuiesc ca asta va fi tot ce ramane dupa ei!
2. Parca anul trecut in Noiembrie naivii credeau ca e bine sa vina tehnocratii ca sunt competenti, seriosi si macar nu fac politica – iata stimati concetateni , „tehnocratii” lui Iohannis sunt incompetenti, neseriosi si nu mai fac nimic altceva decat politica , si chiar o politica de foarta proasta calitate
3. Pot sa mai faca ei si propagandistii lor inca zece schimbari de strategii, concluzia si verdictul a 90% din romani pentru „Guvernul Lui” sunt deja stabilite – DEZASTRU!
Vestea proasta e ca in 2017 toti romanii vor achita din buzunarul lor nota de plata pentru incompetenta si prostiile guvernamentale din 2016! Ghinion, nu?” mai scrie fostul premier. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. kaghebisti sunt toti pesedistii pentru ca inclina spre moscova

  2. caracterizarea e corecta, tehnocratii sunt vai de capul lor, dar apare intrebarea: de ce tu Ponta ti-ai dat demisia intuind ca urmeaza dezastrul? ai vrut astfel sa i-o tragi lui Johannis? totusi ca dezastrul sa fie complet cred ca urmatorul candidat la prezidentiale ar trebui sa fie nu MRU ci regele Cioaba, cred ca va fi votat masiv, mai ales in Ardeal ca este de acolo!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998