CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: Guvernul nu îi va apăra pe corupţi indiferent de partidul din care provin

0 comentarii / 1512 vizualizări / 31 mai 2012

Premierul Victor Ponta a declarat azi, la Iaşi, că Guvernul nu îi va apăra pe cei aflaţi în funcţii de conducere şi care comit acte de corupţie, spunând că în astfel de situaţii aceştia vor fi eliberaţi imediat din posturi indiferent de partidul din care fac parte.

Ponta a spus, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi, că după-amiază va avea la Ministerul Justiţiei o întâlnire pe tema Strategiei Naţionale Anticorupţie, strategie preluată de la fosta guvernare. „E vorba de o strategie preluată de la fostul guvern, pentru că nu toate lucrurile făcute de fosta guvernare sunt rele. Am determinarea şi puterea politică de a lua imediat măsuri împotriva celor din administraţie acuzaţi de fapte de corupţie. Nu spun că nu vor mai fi astfel de situaţii, dar am puterea să iau măsuri imediat. Nu stau să-i apăr doar că sunt de la USL”, a spus Victor Ponta, conform Mediafax.
El a adăugat că este vorba despre o schimbare fundamentală pe lupta anticorupţie, adăugând că persoanele care comit ilegalităţi vor fi eliberate imediat din funcţie.
„Nu-i apăr, îi eliberez din funcţie imediat şi pun la dispoziţia instituţiilor abilitate toate actele necesare pentru a fi traşi la răspundere”, a adăugat premierul.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998