CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: Îl suspectez pe Băsescu că are surse ilegale de campanie

0 comentarii / 1623 vizualizări / 22 iulie 2012

Premierul Victor Ponta, co-preşedinte al USL, a declarat sâmbătă, la Sibiu, că preşedintele suspendat, Traian Băsescu a avut şi are în continuare surse ilegale de campanie electorală şi că trebuie să răspundă de unde îşi finanţează aceste campanii, iar autorităţile să elucideze acest lucru.

„Îl suspectez pe Traian Băsescu că şi în 2009 şi acum are surse ilegale de campanie electorală. Şi cred că este de datoria autorităţilor statului să elucideze acest lucru. Până la urmă, fostul premier, domnul Năstase a fost condamnat pentru finaţarea ilegală a campaniei din 2004. Eu nu vreau să cred că numai cine pierde alegerile este cercetat, cel care le-a câştigat, domnul Băsescu cred că trebuie să răspundă în egală măsură de unde îşi finanţează toate campaniile”, a spus Ponta, conform Agerpres.

El a vorbit de fondurile de campanie a lui Traian Băsescu, în contexul în care a cerut desecretizarea licenţei de exploatare de la Roşia Montană.

„Fără acordul celor de la Gold Corporation, dacă o facem doar noi, ne trezim cu un proces. L-am acuzat de multe ori pe Traian Băsescu că este direct interesat în diverse afaceri din România. Singura soluţie este să desecretizăm contractele şi eventual să vedem dacă au ajuns la campania lui Traian Băsescu bani din diverse afaceri. Dacă nu se doreşt,e nu pot decât să cred că aceste afirmaţii au şi ceva concret”, a precizat premierul.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998