CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9731 RON DOWN | 1 USD = 4.5843 RON DOWN | 1 GBP = 5.8128 RON DOWN

Ponta: ”In 2008, Alinuta isi bea cafeaua cu Olteanu, acum il infiereaza”

1 comentariu / 2980 vizualizări / 30 iulie 2016

Fostul premier Victor Ponta îi înțeapă pe liberali în partea moale, amintind pe Facebook, modul în care PNL salută public fiecare ocazie cînd propriile glorii sunt săltate de procurori.

”Eu v-am spus de mult timp că noul PNL este de fapt PCUS (Partidul Comunist al Uniunii Sovietice din vremea lui I.V. Stalin)!” scrie Ponta.
”PCUS dădea un comunicat de susținere de fiecare dată când Stalin trimitea în Siberia (sau în fața plutonului de execuție) un lider care până cu câteva zile înainte era mare „ștab” în Partid!
Bogdan Olteanu a fost Președintele Camerei Deputaților din partea PNL și este (încă) viceguvernator al BNR din partea PNL. Habar nu am dacă a luat sau nu bani de la SOV în campania electorală din 2008 – dar sigur eu nu eram atât de apropiat atunci de Olteanu cum erau alți liberali (de exemplu Gorghiu, Mișu Voicu, Atanasiu, Cătălin Predoiu etc.) – și dacă s-au dat bani în campanie a fost să se aleagă și respectivii deputați!
Anul trecut în noiembrie, după demisia mea, s-a vorbit că Bogdan Olteanu este propunerea PNL pentru Premier, în oglindă cu Liviu Voinea propus de PSD (până le-a spus clar Dl. Iohannis să termine cu propunerile că decizia cu Cioloș era luata demult, încă înainte de „Colectiv”)!
Olteanu a fost săltat aseară târziu pentru ceva ce se spune că a făcut în 2008 (conform normelor democratice și statutului de drept „românesc”) și azi la prima ora, înainte să bea cafeaua, tovarășa Gorghiu Dej a emis comunicatul de înfierare a „coruptului”! Faptul că în 2008 (când se petreceau faptele incriminate) Alinuța își bea cafeluța de dimineață chiar cu „inculpatul” este un detaliu irelevant pentru această cauză! PNL (fost PDL) = PCUS! Qed” concluzionează fostul premier (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. I liaeltrly jumped out of my chair and danced after reading this!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998