CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta, incendiar: PNL-PLUS vind sanatatea romanilor sponsorilor de campanii

2 comentarii / 3097 vizualizări / 26 ianuarie 2020

Fostul premier Victor Ponta formulează acuzații grave la adresa PNL și a PLUS, despre care afirmă, într-o postare pe Facebook, că pregătesc printr-un proiect legislativ, privatizarea serviciilor de sănătate în beneficiul companiilor care le-au susținut campaniile electorale din ultimii ani și amenință, totodată, cu inițierea unei moțiuni de cenzură pe această temă.

”Iata un adevarat motiv pentru motiunea de cenzura” scrie Ponta. ”Și vom initia noi Motiunea, sper alaturi de PSD si de alti parlamentari inca “nevanduti” daca este adoptat acest proiect ucigas pentru cea mai mare parte dintre romani ( cei fara “bani”, cei lasati in urma, cei ignorati si batjocoriti de “caramitrii si voiculestii” care viseaza la “Legea Junglei” si la miliarde de euro dati de romanii marilor companii externe care le finanteaza lor campaniile pentru functii publice )!

In Ianuarie 2012 a inceput Basescu proiectul prin care sa ne vindem “Sanatatea” unor stapani bogati din afara – dar a fost oprit de Raed Arafat, de oamenii care au protestat in strada si de USL in Parlament !

In 2016 a fost adus Vlad Voiculescu la Ministerul Sanatatii care sa reia aceasta vanzare ticaloasa a intereselor romanilor – a fost oprit prin votul oamenilor din Decembrie 2016 !

Acum PNL si PLUS pornesc din nou pe acelasi drum (probabil manati din urma de cei care le platesc campaniile de 4 ani si tot le cer “pretul”)! Este momentul ca ProRomania sa stranga toate fortele politice inca dedicate intereselor Romaniei si sa opreasca inca o data vanzarea dreptului fundamental la Sanatate!
Va rog pe toti cei care inca tineti la drepturile cele mai importanta sa fiti alaturi de noi!” mai scrie fostul premier. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Tot ce spune Ponta este adevarat cu privire la privatizarea de catre Iohannis si PNL a serviciilor de sănătate în beneficiul companiilor care le-au susținut campaniile electorale. Chestia este a votantii romani nici nu isi dau seama ca vor sta pe targa la usa spitalelor private cu cardul de sanatate in mana si nu vor fi tratati.

    Problema este daca Ponta mai este credibil, ca politician, dupa ce a facut jocul lui Iohannis la ultimile campanii electorale pentru a ingropa PSD-ul.

  2. Daca stiai lucrurile astea. de ce ai pus umarul (firav ce-i drept) la daramarea guvernului PSD? Tu si Tariceanu sunteti de rahat. I-ati sustinut ca acum sa-i criticati. Nu stiati ce le poate pielea?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998