CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Ponta, ironii crunte: Iohannis să ceară demisiile lui Macron și von der Leyen pentru vizita în China

5 comentarii / 3001 vizualizări / 5 aprilie 2023

”Ce face??? Ursula și Macron „ai noștri”??? În China??? Să oprească războiul?? Pai și noi, focile și pelicanii, noi cei frumoși și liberi, noi cei care am luptat să nu ne vîndă Ponta chinezilor și să nu facă Vasile Dîncu pace – noi ce facem??? Nu le cere Dl Iohannis demisia lui Macron și Ursula? Nu se strânge nimeni în Piața să protesteze? Acum serios – dincolo de cât de obedienți, leneși și defazați sunt liderii noștri români, ceea ce am stabilit deja; oare o să revenim vreodată la anii 2000 – 2015 când România avea o gândire de politică externă prin care să-și promoveze și protejeze interesele economice și strategice? Fără să însemne deloc că afectăm locul nostru în NATO și UE – Macron și Ursula sunt, cred eu, pro-UE și pro-NATO! Dar liderii noștri sunt fericiți să citească lozinci de pe foaie și să facă turism prin locuri exotice! Oare în 2024 ne revenim? Sau rămânem „foci și pelicani”?” a scris, pe Facebook, fostul premier Victor Ponta. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. Şi-mi pusesem toate speranţele în taica Biden, dar mi-a înşelat aşteptările. Nu m-a căutat după ce a de venit preşedintele SUA.
  Joe Biden s-a instalat în România în afaceri când eram eu la putere, printr-o asociere a fiului său, Hunter Biden, cu miliardarul Gabi Popoviciu. Familia Biden urma să fie coproprietară într-un nou parc industrial românesc şi să deţină majoritar şi aeroporturile Otopeni şi Băneasa, devenind apoi „cel mai mare jucător pe piaţa imobiliară din România şi din sud-estul Europei, prin crearea unui fond de investiţii în care parteneri iniţiali să fie chinezii de la CEFC“, chinezi pe care i-am promovat şi apărat chiar eu, Fonta, dar afacerile au fost îngheţate cât timp Trump a fost preşedintele SUA (detalii în articolele: „Ce afaceri voia să dezvolte Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, în România“
  şi
  „Proprietarul companiei CEFC arestat. Legătura dintre chinezi, DNA, Rompetrol şi Victor Ponta“

 2. Victor Ponta, agent chinez de influență! – Romania Libera
  romanialibera.ro › victor-ponta-agent-chinez-de-influenta-825991
  8 iun. 2020 · Ponta, agentul chinez de influență. Politician cu anvergură internațională,
  Victor Ponta a slujit cu sârg promovarea și satisfacerea …

  -cu sârg !

 3. Nu ne mai revenim niiodata; ne scufundam din ce in ce mai mult. Slugile, nasc slugi.

  • Ce e aia „Slugile, nasc slugi”? Si de ce pui virgula intre subiect si predicat?
   Esti o sluga? Asta ai vrut sa spui? Sau esti razna cu mintile si te macina depresiile?

 4. Suntem cea mai idioata tara a planetei.Felul in care ne-am distrus ,la comanda ocupantilor straini,bunele relatii cu cea mai mare putere economica a lumii spune totul despre noi.Neterminatul Pavel Popescu e tot roman .

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998