CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: ”Lui Basescu si Boc le fileaza o lampa”

0 comentarii / 1250 vizualizări / 2 octombrie 2010

Preşedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus tinerilor social-democraţi azi, la Congresul TSD, folosindu-se de un citat, că „fiecare generaţie are obligaţia de a-şi face propria revoluţie”. Liderul PSD i-a avertizat pe tinerii social-democraţi că pedeliştii, „cei cu care se bat”, au schimbat tactica.

„M-a scutit domnul Adrian Năstase să mai vorbesc de Băsescu, de Boc, de moguli. Recunosc că m-am săturat de ei toţi şi am înţeles că la toţi le filează o lampă. Asta însă nu ne scuteşte pe noi de obligaţiile de a construi viitorul acestei ţări. (…) Şi-au dat seama şi ei că, dincolo de limita reţinerii şi a bunului-simţ, nu trebuie să mai susţină că ei sunt buni. Cred că aţi remarcat noul discurs al deontologilor – sunt şi ei răi, corupţi, recunosc că Roberta Anastase a furat, dar nici cei de la PSD nu sunt mai buni”, a spus Ponta, în cadrul Congresului Tineretului Social Democrat.

Victor Ponta a adăugat, zâmbind, conform Agerpres, că „pensionarea din TSD” a celor din generaţia lui a fost un lucru bun făcut de liderul tinerilor pesedişti, Nicolae Bănicioiu, în acest fel fiind creată „organizaţia tinerilor seniori din PSD”. „Nu vă mai concentraţi şi nu vă mai pierdeţi energiile pe lupta de promovare a tinerilor în partid. Cred că lucrul acesta s-a făcut şi este meritul şi al lui Adrian Năstase şi al nostru (…) şi cred că nu asta va fi obiectivul vostru de acum încolo. (…) Important este că voi trebuie să vă stabiliţi alte obiective decât a avut TSD în vremea în care preşedinte al partidului era Adrian Năstase şi preşedintele TSD eram eu. Cred că ar trebui să vă stabiliţi, voi o să decideţi, e democraţie acum în partid, nu mai e dictatură ca atunci când Adrian Năstase impunea şeful de la Tineret. Acum e democraţie, am fost de acord să-l realegeţi pe Nicu (Nicolae Bănicioiu – n.r.)”, a declarat liderul PSD.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998