CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: Mă bucur că sunt ţinta preferată a lui Băsescu

0 comentarii / 1540 vizualizări / 20 septembrie 2012

Premierul Victor Ponta susține că nici el, nici preşedintele Traian Băsescu nu vor trece peste opiniile negative pe care le au unul despre celălalt, punctând că se bucură că este ţinta preferată a acestuia.

„Din punct de vedere personal cred că nici dl Băsescu nu va trece peste opinia negativă asupra mea, nici eu în ceea ce-l priveşte pe dl Băsescu. Pe de altă parte, domnia sa este preşedinte, aşa cum este, chiar dacă oamenii au votat altceva, dar CCR l-a instalat în funcţie, eu sunt prim-ministru prin votul Parlamentului şi dacă pe 9 decembrie vom câştiga alegerile, cu atât mai mult prin legitimitatea dată prin vot fiecare dintre noi trebuie să-şi facă partea lui de atribuţii. În ceea ce mă priveşte nu am intrat niciodată şi nici nu am de gând să intru în atribuţiile preşedintelui, aici nu a fost nicio problemă că eu ca prim-ministru am vrut să mă fac preşedinte, însă preşedintele Băsescu a fost obişnuit de la Guvernul Tăriceanu, după aceea la Guvernul Boc şi Ungureanu să fie şi prim-ministru, ori asta nu i-am permis şi nici nu o să-i permit”, a declarat Ponta la România TV, conform Agerpres.
Premierul a afirmat că va colabora instituţional cu preşedintele Băsescu. „Este normal să fiu aşa. Eu mă bucur că sunt ţinta preferată a d-lui preşedinte Traian Băsescu. Dacă nu aş conta, probabil nu şi-ar pierde timpul cu mine”, a afirmat el.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998