CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta – mesaj naucitor pe Facebook

1 comentariu / 2285 vizualizări / 16 iunie 2015

Premierul Victor Ponta a suferit, după un accident la baschet, o operație la ligamente la un spital din Istanbul, unde a ajuns direct din Baku, unde plecase pentru deschiderea jocurilor europene 2015.
După operație, el a postat următorul straniu anunț pe Facebook:

”Mulțumesc tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun pentru mine – operația a fost mult mai complicată decât se anticipa, dar sunt convins că până în Decembrie voi putea face sport din nou.
Mulțumiri speciale Doctorului Ionuț Codorean care a fost lângă mine și mi-a dat curaj prin profesionalismul său (evident că am totală încredere în medicii români – aici însă am ceva ce era imposibil acasă – LINIȘTE și ODIHNĂ)!
Vreau să-i asigur și pe cei care „se bucură” de necazul meu că mă voi întoarce mai sănătos și mai puternic!”.

De ce spunem anunț straniu?
Pentru că textul premierului nu lasă loc decît pentru două variante, ambele ieșite din comun.

Fie premierul a chemat un medic din țară ca să îl opereze în clinica din Istanbul, ceea ce echivalează cu scoaterea mîncării din traistă la restaurant, adică o jignire pentru gazde, fără a mai vorbi că, legal, probabil că acest lucru nici nu e posibil.
Fie premierul a chemat un medic din țară doar ca să-l încurajeze înaintea operației, conform exprimării sale, caz în care s-ar putea ca bravul bărbat Ponta să aibă nevoie de o cură cu hormoni masculini. (B.T.Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. D-le BTI ambele dvs.variante par desprinse dintr-un roman de prost gust.Pe prima nici dvs.n-o cautionati : o conjuratie in afara legii intr-un stat strain ! Cu,desigur complicitatea acestuia ! A doua e de tot rasul :vino sa-mi dai curaj ! Ar mai fi a trei,vanturata in piata : coincidenta celo 13 zile cu finele sesiunii parlamentare,timp in care faimosul binom e neputiincios.Deci tertium datur.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998