CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Ponta, mesaj tăios de 1 Iunie: Le cer copiilor mei să plece undeva unde să fie respectați!

12 comentarii / 2704 vizualizări / 1 iunie 2023

„Este foarte frumos și bine să sărbătorim copiii de 1 Iunie și să le arătăm că îi iubim și ne preocupă viitorul lor. Dar m-am săturat de „urarile” grețoase scrise pe Facebook de consilierii plictisiți ai unor politicieni care „au investit în case – nu în copii”! Mă așteptam ca de 1 Iunie cineva să spună cinstit ce le lăsăm copiilor (în afara de fraze goale pe Facebook)! Le lăsăm „o lume minunată” ca la Sibiu? Le lăsăm școli mai bune, cu profesori de la care să învețe, fără droguri și violență? Le lăsăm locuri de muncă mai bine plătite? Le lăsăm drumuri mai sigure pe care să circule? Credite mai ieftine ca să-și ia o casă? Nu cred. Știu sigur ce le lăsăm AZI: 150 de miliarde de euro datorii făcute de noi în ultimii 10 ani; le lăsăm de plătit doar în 2024 peste 10 miliarde de euro dobânzi. Păi, copiii noștri de ce să învețe și să muncească în România? Ca să plătească datoriile făcute de niște incompetenți, aroganți și lacomi?
Eu copiilor mei nu le pot cere asta! Le cer să învețe cât mai mult și să plece să trăiască undeva unde sunt măcar respectați – și unde au oportunități fără să-i pună „partidul” undeva. Îmi pare rău, dar „România lucrului bine făcut” nu este deloc bună pentru copiii pe care îi sărbătorim azi! PS – pentru „carcotașii” de serviciu: în 2015 datoria publică a României era 265 miliarde de lei – azi este 710 și crește! Doar niște date.” a scris fostul premier Victor Ponta, pe Facebook, de Ziua Copilului. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. E lipsit de capacitatea de a se percepe din exterior, ca sa-si vada comportamentul, si crede ca e vreo valoare neapreciata si ca asa vor patimii si copiii lui.
  Dar de ce ar trebui respectati copiii lui Ponta?
  Sunt olimpici? Sunt campioni. Sunt doar baietii lui tata.
  Are dreptate doar ca ar trebui sa fuga de datoriile facute de stat, darce muncesc copii lui tata de s-ar baza statul sa ia impozite de la ei.
  Deocamdata tata Ponta continua sa primeasca cacalau de bani de la stat, direct si indirect, ca are partid europarlamentar si e consilier la politicienii cu lefuri de parlamentari

 2. Greseala.

 3. Tupeu vomitiv la flegma asta politruco-securista(sie)!

 4. Daca ai fi fost ca Viktor Orban, Erdogan Recep sau Vladimir Putin, alta parere avea romanul de rand despre tine.
  Tu ai fost fanariot si fanariot ai ramas.

  Cand vii cu politici anti-romani si anti-romanesti, n-ai cum sa fii halit. Cand te dai de stanga nationala, dar esti de dreapta internationala, iarasi nu te halesc romanii.

  Iohannis a castigat in 2014 deoarece Crin Antonescu i-a vrajit ca asta va aduce investitii germane (asa cum beneficiaza astazi Ungaria si Polonia, Romania nimic), integrare in Schengen si atat.
  Romanii stiau de Crin ca va deveni presedinte in 2014, nu de Ponta. De Ponta se stia ca va fi P.M. sub Crin. Publicul a fost pregatit pentru un alt deznodamant.
  In mintea publicului s-a facut transferul de la Crin la Iohannis, aia e, voi l-ati convins asa.
  Tu te dadeai albanez, apoi roman, cum se da Dincu italian, jenibil.

 5. Ponta va fi atacat de nationalistii USR si de patriotii REPER.

  • golane

 6. Unde? Sa ne spuna si noua! Nu vor mai fi respectati niciunde, si nici in siguranță, din contra, vor fi abuzati si agresati sexual. Copiii, de-acum, vor fi monede sexuale pentru degenerati, pentru care psihopatii Planetei, inclusiv guvernul României, doresc ”respect si drepturi”. As fi vrut sa il văd pe Ponta, dar si pe alti oameni politici, in fruntea unui miting mare, impotriva PLx-145 ș.a.

 7. Având în vedere că ai furat de-ai spart, albanezule, normal că ai TĂI copii se pot duce și pe Marte, dacă așa „vrea” mușchii lor. Du-te și tu cu ei și clefăie-ți liniștit valutele și zi mersi că nu vezi o fereastră cu GRATII în fiecare dimineață!

  • sa dupa pa blestem!

 8. Maraton de vaccinare pentru copii de 1 iunie. Gheorghiță
  digi24.ro
  https://www.digi24.ro › Știri › Actualitate › Sănătate

  https://www.cotidianul.ro/wp-content/uploads/2021/06/02/vaccinare-adolescenti-gheorghita-baluta4.jpg

  („tati”-tzigan burtos din servicii
  a venit la ordin cu „efectele personale”)

 9. Sa plece unde or vedea cu ochii dar sa ii urmezi si tu cu socra-tu ala autoimpuscat in coaie..Astfel va scapa Romania de doua lichele.Nu e mult dar e un inceput

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998