CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: ”Ne bucurăm de scatoalce europene ca niște maimuțe când primesc banane”

2 comentarii / 2463 vizualizări / 3 februarie 2016

”Mă bucur că România își câștigă în ultimii ani poziția economică pentru care are potențial în cadrul Uniunii Europene! Și evident că în perioada următoare putem în continuare să păstrăm trendul, mai repede și mai bine – dacă lăsăm stabile măsurile din Noul Cod Fiscal, continuăm politica de creștere a veniturilor populației, stimulăm în continuare investițiile care au sens și eficiența și nu ne apucăm iar să vindem și șă distrugem tot ce mai avem companii românești doar ca să dăm satisfacție „stăpânilor” vremelnici din afara țării! Nu pot însă să nu întreb iar – ne comportăm în Europa ca o țară medie, cu o populașie și putere economica și politică?!? Raspunsul este categoric NU – și nu din vina altora, ci a cozilor de topor marca „Macovei” care mereu au trădat și vândut România altora pentru funcțiile și beneficiile lor personale! Cum să fim respectați dacă luăm de la Bruxelles și Londra niște funcționari mărunți să îi facem miniștri, dacă acceptăm cu aplauze grotești de fericire umilirile de tipul MCV și Schengen, dacă mereu ne bucurăm, ca niște maimuțe când primesc banane, de scatoalcele pe care orice birocrat de mâna a șaptea ni le administreaza la cererea unor site-uri „deontologice” de pe la noi? Când cineva afirmă că e mândru că e slugă la alții, nu la Rusia?! Păi suntem tratați așa cum ne comportăm și ne auto-promovăm!” a scris pe Facebook în această seară fostul premier Victor Ponta. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Foarte corect! Suntem neam de slugi, ce mai. De la cel mai mare pana la cel mai mic, ne/le place sa-si plece spinarea.

  2. bai, ponta, aia de la ue au dreptate. fara fondurile europene nu am rezista ca stat, bai, sobolan bolsevic ! ne-am chinuit sa intram in ue, ne-au primit cu sila , ca nu ne voiau , si acum tu ataci ue? bai, rusofil nemernic, tu ai agenda ascunsa, ataci ue pentru tu vrei cu rusia, gunoi moscovit! moldova , belarus si ucraina nu sunt in ue si sunt de o mie de ori mai sarace si mai instabile decat romania. cei ca tine sunt tradatori!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998