CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: Ne dorim alegeri cit mai rapid posibil

0 comentarii / 1348 vizualizări / 16 iulie 2010

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, azi, că partidul îşi doreşte organizarea cât mai rapid a unor alegeri pe care să le câştige cu un scor care ulterior să îi permită să guverneze singur.

„Decizia noastră politică e foarte clară, vrem să câştigăm alegerile şi ne dorim alegeri cât mai rapid posibil, pentru că e nevoie pentru România, nu pentru noi, ca partid. Vrem să guvernăm singuri şi vrem să guvernăm bine, cum am guvernat în 2000-2004”, a spus Ponta, într-o conferinţă de presă susţinută la Alba Iulia, conform Mediafax.
Liderul PSD a adăugat că îşi propune ca până la sfârşitul verii să ajungă în toate judeţele şi în toate organizaţiile partidului din ţară, pentru că îşi doreşte reorganizarea formaţiunii.
Victor Ponta a menţionat că, în 16 octombrie, PSD va avea un Consiliu Naţional şi un Congres Extraordinar, cu trei teme foarte clare: modificarea Statutului, stabilirea programului de guvernare şi programul de acţiuni pentru perioada următoare.
„Trebuie oferită o alternativă chiar acum. La fel de mare greşeală sau, mă rog, semn de iresponsabilitate ar fi să zici «vreau să-i dau jos pe Boc şi pe Băsescu», fără să spui ce vrei să pui în loc, doar pe principiul că orice va fi mai bine decât Boc. Sigur că aşa este, dar un partid serios, cum e PSD, trebuie să vină să spună ce pune în loc, dar nu aşa, în general vorbind, că aş vrea să fiu eu prim-ministru sau domnul Antonescu sau altcineva. Important e ce pui în loc, ca program economic şi social pentru România”, a spus Ponta.
Potrivit acestuia, la congresul PSD se va stabili şi programul de acţiuni care să fie valabil în toate organizaţiile din ţară.
„La anul, cel târziu în vară, vom avea de desemnat toţi candidaţii la Consiliul Judeţean, la primării. Nu mai stăm până cu o lună înainte de alegeri şi atunci să începem să căutăm cine candidează”, a afirmat Victor Ponta.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998