CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta nu se grabeste cu marea alianta a opozitiei

0 comentarii / 1317 vizualizări / 20 decembrie 2010

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, azi, referindu-se la propunerea vicepreşedintelui Senatului, Dan Voiculescu, potrivit căruia, opoziţia ar trebui să formeze o alianţă înregistrată la tribunal până la data de 31 ianuarie 2011, că nu se pot da termene atunci când în discuţie sunt trei partide.

”Nu poţi să dai termene când e vorba de o înţelegere între trei partide. Am discutat în Comitetul Executiv Naţional al PSD şi am mandat să discut cu PC şi cu PNL să mergem cu construcţia unei opoziţii unite oricât de departe va fi necesar. Nu e vorba de 31 ianuarie, dar cred sincer (…) că nu putem aştepta 2012, atunci România va fi în colaps economic şi social dacă Traian Băsescu şi Boc continuă tipul de politici pe care îl fac şi astăzi şi nu putem doar să stăm pe margine să vedem cum ţara se scufundă, pentru că asta ne ridică nouă procentele în sondaje”, a spus Ponta, conform Agerpres, la finalul reuniunii grupurilor parlamentare ale PSD cu reprezentanţii aleşilor locali, întâlnire la care au participat şi liderii PNL, Crin Antonescu, şi al PC, Daniel Constantin.

Ponta a mai spus că social-democraţii sunt dispuşi şi au făcut acest apel de a colabora cu toate forţele democratice din România, în afară de PDL, pentru a opri ”derapajul economic şi social generat de corupţia şi de incompetenţa Guvernului Boc”.

Întrebat despre unele reproşuri aduse de preşedintele PC, potrivit cărora, social-democraţii au fost cei care au încălcat de mai multe ori protocolul de alianţă, Ponta a răspuns: ”Dacă e un reproş pentru decembrie 2008, cred că nu la mine, cred că l-au îndreptat greşit. În decembrie 2008 era alt preşedinte la PSD şi sunt convins că îl cunosc şi domnul Voiculescu, şi domnul Constantin”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998