CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9731 RON DOWN | 1 USD = 4.5843 RON DOWN | 1 GBP = 5.8128 RON DOWN

Ponta: ”PNL e condus de moluste politice!”

2 comentarii / 2328 vizualizări / 17 iulie 2015

Premierul Victor Ponta îl critică tăios pe președintele Klaus Iohannis pentru decizia de a respinge promulgarea noului cod fiscal, dar și partidul de opoziție, PNL, despre care afirmă că e condus de niște moluște politice.

”Decizia Domnului Klaus Iohannis de a respinge noul Cod Fiscal (agreat și lăudat de mediul de afaceri, votat în unanimitate de Parlament, așteptat de societatea românească în ansamblu nu doar pentru că readuce cota de TVA la 19%, ci pentru că garantează dezvoltarea economică și socială a țării ) are doar două posibile explicații:
1- este o decizie pur politică de blocare a activității economice a Guvernului și a țării cu orice cost (ceea ce făcea și Traian Băsescu indiferent la consecințele negative);
2 – este o decizie luată în afara României și împotriva intereselor României pe care Dl. Iohannis trebuie să o aplice cu orice risc (ceea ce nici măcar Traian Băsescu nu ar fi făcut vreodată)!” afirmă Ponta pe Facebook.

”Vestea bună este că azi putem consemna finalul oricărei iluzii despre noul PNL (mai slugarnic și mai neserios chiar și decât vechiul PDL) – după ce au spus cât de bun e Codul Fiscal, care este de fapt liberal, după ce au pus în programul lor de guvernare cota de 19% ca bază (amendamentul a fost al lor în Comisia de buget) și după ce au votat în unanimitate în urmă cu trei săptămâni în Camera Deputaților proiectul – acum vor spune că are dreptate Iohannis și Codul Fiscal e foarte prost!
E clar că noul PNL este condus de reprezentanți nu doar slugarnici și ticăloși, ci de-a dreptul niște moluște politice! Se vor sinucide jalnic – să le fie țărâna politică ușoară!” mai scrie premierul (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Repet, priponirea lui Ponta a fost decisa in afara tarii si a fost dictata in mod necesar in urma declaratiei Guvernului de independenta fata de FMI, deci ea nu mai poate fi oprita. Omul stie, deci nu mai are nimic de pierdut si spune tot ce gandeste, oricum va suporta decizia „statului de drept”, adica a Codrutei Coldea Stanciu si a portavocii ei, Iohannis.
    Prima Doamna se piaptana.

  2. O singura intrebare : ce credibilitate mai are o tara,al carei Parlament adopta aproape in unanimitate un cod de o asemenea importanta,dupa dezbateri aplicate ,cu activa participare a opozitiei,daca un astfel de act normativ,insusit si de oamenii de afaceri – vezi scrisoarea acestora catre seful statului – este refuzat la promulgare ? Ne mai miram de toate necazurile : Schengen,MCV,felurite marginalizari etc.Asta e !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998