CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Ponta: ”Procurorul Portocală a fost scos din WC și spălat spre a fi folosit din nou!”

4 comentarii / 3319 vizualizări / 8 noiembrie 2022

Fostul premier Victor Ponta apreciază drept rezonabilă decizia recentă a justiției de a-l achita de toate acuzațiile pe celebrul procuror Mircea Negulescu ”Portocală”, mîndria DNA din mandatul lui Kovesi.

”Perfectă (decizia n.n.), pînă la urmă Portocală a fost doar un instrument, și instrumentele le scoți din WC, din balegă, le speli frumos ca să le mai folosești o dată. Portocală nu are treabă cu justiția, e un interlop care a primit o rangă cu care a umblat prin oraș și dădea în cap la ăia care i se spunea. Acum, că a intrat și el în balegă, în noroi, în fecale, l-au luat, l-au spălat, o să-l folosească din nou” a declarat Ponta la emisiunea lui Marius Tucă de la Gîndul. Fostul procuror Mircea Negulescu a fost achitat zilele trecute de ÎCCJ într-un dosar pentru cercetare abuzivă. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel. Este al doilea dosar în care „Portocală” scapă de acuzaţii, după dosarul „Ponta-Blair”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. e clar ca e ceva putred cu sistemul, ca nici Ponta n-a fost vreun sfant ca procuror.

  2. ASTEPT SA VAD CE VA IESI DIN URMASII CELOR CARE AU NENOROCIT ROMANIA…CACI NIMIC NU RAMANE NEPLATIT SI NIMIC NERASPLATIT DIN FAPTELE VOASTRE TICALOASE. CAT ATI FURAT? CREDETI CA VETI LASA O VIATA FERICITA URMASILOR VOSTRI? GRESIT! ATI AVUT SANSA SA FACETI CEVA BUN PENTRU POPOR, PATRIE SI CREDINTA. PONTA ESTE EXPONENTUL MINCINOSULUI TOTAL, SPAGAR INTRE MITREA, AGATON SI SEBASTIAN GHITA, INSURAT DIN INTERES SI CRESTIN DORITOR DE MOSCHEIE IN SPATELE CASEI. DUMNEZEU NU DOARME! SOCRUL NU TE LASA OCROTIT PE VIATA!

  3. Dosaru nu e a lu Ponta
    ci a urmasilor urmasilor sai……

    • mai du-te dracu de postac imputit, esti peste tot cu acelasi nume

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998