CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9686 RON DOWN | 1 USD = 4.5785 RON DOWN | 1 GBP = 5.8072 RON DOWN

Ponta: ”Războiul din Ucraina nu se termină pînă nu cumpărăm toți arme!”

3 comentarii / 2864 vizualizări / 30 august 2022

Războiul din Ucraina e o pleașcă pentru SUA, China ori Turcia, dar nu și pentru Europa, afirmă fostul premier Victor Ponta în podcastul lui Ionuț Cristache de la Evz.ro, adăugînd că el va dura pînă cumpără toate țările armament nou.

”Era azi o știre, că luăm rachete portabile de șapte sute de milioane de euro și mă întrebam dacă ar da cineva șapte sute de milioane de euro pentru WC-urile din curte, pentru școli? Achizițiile de armament sunt singurul mod în care cheltui niște bani pe care nu-i ai, dar care te asigură că în viitor o să cheltui alți bani, că dacă iei un avion după aia plătești să-l întreții. Am înțeles, luăm rachete, dar hai să luăm și un spital, și o școală. Iar povestea asta nu cred că prinde la români, că dacă nu avem rachete ne ia Putin mîine, defilează pe Calea Victoriei, nu crede nimeni povestea asta, să fim serioși” afirmă Ponta.

”În schimb, am înțeles că nu se oprește războiul din Ucraina pînă nu cumpărăm toți armament. Războiul din Ucraina este o afacere pentru SUA, că ei nu cumpără nimic din Rusia, ci vînd, este o afacere foarte bună pentru China, pentru că în acest moment Rusia tot ce trimitea în alte părți trimite în China, care produce dar nu are resurse, și este o afacere bună pentru Turcia, dar este cea mai proastă afacere pentru Europa, care se duce în cap” a conchis fostul premier. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Corect

  2. Dupa big pharma, sa castige si big arma; se impart banii prostilor, frateste.

  3. @ Și de ce dracu să cheltuești ce nu ai și pe ceva ce nu îți este util, când poți lua mai iefti o măciucă, un par, o greblă, etc. , ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998