CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: ”Reformatorii PDL nu sunt mai breji, ci doar mai ipocriti”

0 comentarii / 1556 vizualizări / 6 martie 2011

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a comentat, azi, ultimele evoluţii din PDL, susţinând că aşa-numiţii reformatori democrat-liberali „nu sunt mai breji” decât restul liderilor partidului, dar sunt „mai ipocriţi”.

„România are nevoie de o altă guvernare pentru că PDL nu poate să se guverneze pe el însuşi. Accesele de ipocrizie şi fariseism ale diverselor personaje din PDL nu mai păcălesc pe nimeni. Reamintesc că doamna Macovei şi domnul Preda au ajuns în Parlamentul European cu voturile strânse de Falcă, Flutur sau Manţog. Atunci nu au avut nicio problemă. Să te trezeşti acum că eşti mare reformator este cel puţin hilar şi sunt convins nu doar că cei trei (Preda, Macovei, Voinescu) nu sunt mai breji decât ceilalţi, dar în mod cert sunt mai ipocriţi. PDL, dacă doreşte să se reformeze, ceea ce e greu de crezut, o poate face în opoziţie. Orice reformă reală în PDL ar însemna pierderea puterii”, a afirmat, într-o conferinţă de presă, Victor Ponta, citat de Agerpres.

El a adăugat că PDL rămâne la putere printr-o „încrengătură de interese, de trădări”.

„Am urmărit cu scepticism mascarada de ieri de la PDL (reuniunea Consiliului Naţional de Coordonare – n.r.). (…) Să nu uităm că, în 2004, Traian Băsescu era trimis în judecată când a candidat şi se mizează mult prea mult pe lipsa de memorie colectivă a românilor. Ei rămân la putere cumpărând voturi de la trădători foşti PSD sau foşti PNL, ameninţând firmele din România, colectând taxe pentru partid”, a susţinut Ponta.

În opinia sa, suspendarea din partid a unui membru trimis în judecată reprezintă un lucru care nu ţine de statutul unei formaţiuni ci de „bun-simţ”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998