CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: ”Remanierea nu e decit o rafuiala intre grupurile mafiote din PDL”

0 comentarii / 1318 vizualizări / 3 septembrie 2010

Preşedintele PSD, Victor Ponta, susţine că remanierea guvernamentală nu ar fi altceva decât „o răfuială între grupurile mafiote din PDL”, iar în aceste condiţii actuala opoziţie trebuie să se concentreze asupra unei majorităţi parlamentare.

„Că a câştigat mai mult un anumit grup sau un alt grup, grupul Băsescu cu Elena Udrea, Adriean Videanu, Radu Berceanu, pentru noi şi nu doar pentru noi ca partid şi pentru restul României, nu are absolut nicio importanţă. E foarte bine că au plecat miniştri consideraţi poate cei mai corupţi oameni din România şi mă refer în primul rând la Videanu, sigur şi la domnul Berceanu şi este foarte rău că au venit oameni pe care noi îi cunoaştem din Parlament şi care se caracterizează printr-o lipsă totală de competenţă”, a afirmat Ponta, într-o conferinţă de presă, la Jupiter, conform Agerpres.
Liderul social-democrat a calificat drept „o prostie” schimbarea ministrului de Finanţe Sebastian Vlădescu cu doar o lună înainte de alcătuirea bugetului de stat pentru anul 2011 şi, mai ales, pe criterii politice, fără să i se reproşeze nimic.
„Este o prostie, e mai mult decât o greşeală, este chiar o prostie, cu o lună înainte de a prezenta practic în Parlament bugetul pentru anul viitor şi în mijlocul negocierilor cu Fondul Monetar Internaţional şi cu Comisia Europeană să schimbi ministrul de Finanţe pe criterii politice. N-am auzit ce i s-a reproşat lui Vlădescu. Noi nu plângem după domnul Vlădescu, dar nu i s-a reproşat nimic decât că nu e membru de partid”, a spus Victor Ponta.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998