CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: ”Rezultatele arată că oamenii îi urăsc pe cei de la PDL”

0 comentarii / 1594 vizualizări / 11 iunie 2012

Preşedintele PSD, Victor Ponta, consideră că rezultatele obţinute la alegerile locale de USL arată că „oamenii îi urăsc pe cei de la PDL” pentru ceea ce au făcut şi reprezintă o lecţie ca Uniunea să nu întreprindă aceleaşi lucruri.

„Este o lecţie pentru noi. Oamenii îi urăsc pur şi simplu pentru ceea ce au făcut şi este o lecţie importantă pentru noi să nu facem la fel”, a spus Ponta.

Liderul PSD a arătat că numărătoarea paralelă continuă la Neamţ, Arad şi Cluj, susţinând că în rest USL a câştigat toate judeţele, toate consiliile judeţene.

„PDL cred că a rămas cu două consilii judeţene din 40”, a afirmat Ponta, citat de Agerpres.

Potrivit preşedintelui PSD, anumite calcule separate pe partidele din USL sunt importante, dar nu au finalitate în contextul în care USL candidează împreună şi la parlamentare şi la prezidenţiale.

Ponta a subliniat că rezultatele alegerilor vor fi discutate în Comitetul Executiv al PSD, convocat pentru joi la ora 10,00.

„Cred că PSD nu a obţinut niciodată un asemenea rezultat, nici în cele mai bune vremuri ale noastre şi este meritul tuturor colegilor mei şi că am candidat împreună în USL. La fel cred că nici PNL nu a obţinut niciodată un rezultat atât de bun. Asta înseamnă că împreună chiar am fost mai puternici decât separat. Şi PC pentru prima dată a câştigat în mod direct un preşedinte de Consiliu Judeţean, la Maramureş, un primar la Deva, sectorul 4 cu cel mai mare scor din ţară. Este clar că pentru toate cele trei partide candidatura şi munca în comun în USL a fost un avantaj şi este o mare lecţie pentru toată lumea”, a apreciat Ponta.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998