CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta se autoironizeaza: Greseala numirii lui Kovesi la DNA

0 comentarii / 2630 vizualizări / 14 februarie 2017

Fostul premier Victor Ponta dezminte, într-o postare pe Facebook, că va prelua portofoliul Justiției, conform ultimelor zvonuri și explică și de ce: ultima oară cînd a deținut acel minister a făcut numai greșeli. O referire clară la propunerea Laurei Kovesi pentru un nou mandat la șefia DNA.

”Ma bucur ca nu sunt chiar singurul „nebun” care nu a votat si nu sustine aceasta poveste inutila si groteasca cu referendumuri ale Presedintelui contra PSD!
Dar sunt foarte ingrijorat pt Romania – in timp ce singurele noastre subiecte sunt : dosare, catuse, proteste , referendumuri nimeni nu mai da doi bani pe : economie, fonduri europene, investitii, sanatate, educatie, politica externa si regionala!!! Si o o sa vedeti foarte curand care este pretul pe care il platim toti ! Atata placere sinucigasa nu am vazut la alt popor!
Ps – am spus ca nu ma mai intereseaza si nu mai raspund la toate prostiile si barfele „din piata” / dar pentru ca oameni seriosi m-au intrebat azi trebuie sa precizez : nu mi-a propus nimeni sa fiu Ministrul Justitiei si nu imi doresc absolut deloc asa ceva ! Clar? (ultima data cand am am fost Ministru al Justitiei am facut numai greseli)” scrie Ponta, autorul celebrei propuneri a Laurei Kovesi pentru un nou mandat la DNA. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998