CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: Sprijinul pentru Dragnea se cumpără cu milioane de furat

2 comentarii / 3354 vizualizări / 6 septembrie 2018

Fostul premier Victor Ponta afirmă, într-o postare pe Facebook, că liderul PSD, Liviu Dragnea, se menține pe poziții cu ajutorul a milioane de euro furați din bani publici și că în PSD nu mai poți face carieră decît dacă provii din PRM, PD sau Teleorman.

”Bănicioiu, Ponta, Chirică, Ivan, Zgonea, Grindeanu, Tudose, Andronescu, Firea șamd, toți acești oameni au fost doar membri PSD și au luptat doar pentru acest Partid – până când a fost trimis Dragnea de la PD Băsescu să îi numească “trădători”!

Pe locul lui Ion Iliescu la Congresul PSD a stat Irina Tănase, pe locul lui Adrian Năstase și Victor Ponta de la Guvern stă acum Viorica Dancila, pe locul de Ministru de Interne ocupat cândva de Ioan Rus s-a așezat acum și nu se mai dă dusă Carmen Dan, iar gândirea economică și fiscal bugetară a ajuns de la Florin Georgescu la Darius Valcov ! Se poate mai rău?

Deja distanța între a fi “social democrat” și a fi “pesedist” devine o prăpastie și dacă ai fost doar social democrat este deja un mare dezavantaj în PSD (unde fără un serios pedigree în PD sau PRM doar originea din Teleorman te mai poate salva).

Știu că această situație imposibilă este întreținută cu milioanele de euro furate din bani publici cu care se cumpără sprijinul pt Dragnea, dar nimic nu se poate ține fără complicitatea, frica, comoditatea sau lașitatea membrilor PSD care sunt social democrați. În acest moment ei sunt principalii vinovați (de la gașca lui Dragnea nu mai așteaptă nimeni nimic bun)!

La Pro România nu putem fi cumpărați cu banii și funcțiile lui Dragnea – nici speriați de agenții lui Carmen Dan, așa că există o “cetate social democrată” pe care Dragnea nu o poate ocupă – și de aici se poate conduce “Reconquista” pentru România!” mai scrie Ponta.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. ”în PSD nu mai poți face carieră decît dacă provii din PRM, PD sau Teleorman.” GREȚOS mai ales că după propriile-i ziceri e cel mai teleormănean individ de pe la noi (și nu numai).

  2. Ponta e la fel ca Dragnea, poate chiar mai rau!Nu e doar prost, laș și incompetent, este și ticălos și mincinos fără limite!A avut puterea de a schimba ceva în bine în țara asta, dar împreună cu Antonescu a dat țara pe mâna securiștilor de aici și din afară!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998