CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: Sunt 20 de milioane de oameni în România care ar fi mult mai buni preşedinţi decât Băsescu

0 comentarii / 1508 vizualizări / 8 iulie 2013

În România sunt 20 de milioane de cetăţeni care ar fi mai buni preşedinţi decât Traian Băsescu, a apreciat duminică premierul Victor Ponta, în replică la remarca şefului statului că ar fi un şef de guvern mai bun decât cel actual.

„Ştiţi ce i-aş răspunde la asta, acum, după recensământ?! Sunt 20 de milioane de oameni în România care ar fi mult mai buni preşedinţi decât Traian Băsescu şi care-şi iubesc şi ar face mai mult pentru ţara lor. Asta aş răspunde”, a spus Ponta, la Antena 3, conform Agerpres.
Preşedintele Traian Băsescu a susţinut, pe 4 iulie, într-o emisiune televizată, că ar fi un premier mai bun decât Victor Ponta şi că acesta mai are nevoie de mulţi ani pentru a deveni un şef de guvern acceptabil. „Când îl văd pe Traian Băsescu cu aceleaşi minciuni, cu aceleaşi poveşti, mi-e o lehamite! Singurul lucru bun e că ştiu că mai sunt 500 de zile şi merge pe mare, treaba lui!”, a adăugat Victor Ponta, referindu-se la acuzaţiile lui Traian Băsescu, potrivit cărora a premierul a plecat în turneul din Asia fără mandat.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998