CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: UE incurajeaza exploatarea gazelor de sist

1 comentariu / 1843 vizualizări / 23 mai 2013

Există în mod clar o opţiune de a permite ţărilor membre UE să îşi adapteze legislaţia pentru a încuraja explorările şi exploatările gazelor de şist, a declarat premierul Victor Ponta, ieri, într-o conferinţă de presă susţinută la Bruxelles, la finalul lucrărilor Consiliului European.

„S-a discutat, cu un sprijin important din partea Poloniei, din partea noastră, din partea Lituaniei, a altor ţări care efectuează deja explorări privind noile tipuri de energie, mai direct gaze de şist, există în mod clar o opţiune de a permite ţărilor membre UE să îşi adapteze legislaţia pentru a încuraja explorările şi exploatările. Nu se va construi în perioada imediat următoare o politică unică europeană, dar majoritatea ţărilor europene care merg în această direcţie au garanţia că orice sursă nouă de energie, cu respectarea evidentă a tuturor standardelor de protecţie a mediului, este binevenită”, a spus, conform Agerpres, primul ministru.
În context, el a adăugat că preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a atras atenţia asupra pierderii de competitivitate cu care se confruntă Europa, în special în raport cu SUA, acolo unde preţurile energiei, la gaze în mod deosebit, au scăzut în ultimii ani, în timp ce în Europa toate preţurile la energie au crescut. De asemenea, în ce priveşte energiile regenerabile, s-a subliniat importanţa eficienţei acestora din punct vedere al costurilor” a mai spus Ponta.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Well there have been instances of HSV I or II being ttisnmatred without an active outbreak. i don’t think it’s as common though. HSV I is extremely common and can be dormant for a long time, some people never had symptoms. you may have had this while you were in a relationship with her. it’s hard saying whether or not you’ll pass it on. she may already have the virus. just be honest with her.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998