CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: Un nou imprumut de la FMI ar fi o crima impotriva poporului roman

0 comentarii / 1426 vizualizări / 6 septembrie 2010

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, azi, că un nou împrumut de la FMI reprezintă o crimă împotriva poporului român, în condiţiile în care actuala putere foloseşte aceşti bani pentru a „cumpăra” un an de stat în funcţie.

„Dacă e să luăm din nou un împrumut, oamenii trebuie să ştie de ce luăm banii, la ce folosesc şi cum îi dăm înapoi. Dacă îl întrebăm acum pe domnul Boc sau pe noul ministru de Finanţe cum şi de unde dăm banii pe care deja i-am luat, habar nu au. Dacă vor să mai ia alţi bani ca să mai cumpere un an de stat la putere, e o crimă împotriva poporului român şi a viitorului nostru”, a precizat Ponta, conform Mediafax.

Liderul social-democrat l-a criticat totodată pe şeful statului, Traian Băsescu, apreciind că acesta ia în calcul contractarea unui nou împrumut pentru a folosi banii pentru „afacerile personale” şi pentru „afacerile PDL şi ale prietenilor săi”.

Solicitat să comenteze declaraţia lui Traian Băsesc privind posibilitatea contractării unui nou împrumut de la FMI, Ponta a răspuns: „Este tipică pentru Traian Băsescu: după el, potopul! Dacă poate să ne îndatoreze pe următorii 100 de ani şi să plătim noi, ceilalţi, e foarte bine, iar banii îi va folosi ca şi până acum pentru afaceri personale, ale PDL şi prietenilor. Ne vom opune prin toate mijloacele”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998