CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: USL va câştiga aproximativ 60% din mandatele din viitorul Parlament

0 comentarii / 1296 vizualizări / 16 septembrie 2012

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sâmbătă, la Murighiol, că din cele 40 de mandate de parlamentari ai Bucureştiului, 35 vor deţinute de USL după alegerile generale şi a spus că USL va câştiga aproximativ 60% din mandatele din viitorul Parlament.

‘La Bucureşti, conform înţelegerii noastre iniţiale, avem un număr egal de candidaţi, respectiv ACD şi ACS, şase senatori şi 14 deputaţi. Mai mult însă, şi asta va fi schimbarea fundamentală, având în vedere sprijinul acordat de bucureşteni şi cel pe care noi, USL, îl dăm bucureştenilor, din cele 40 de mandate, la o estimare rezonabilă nu hiper-optimistă, vom avea cel puţin 35 de parlamentari, ceea ce pentru Bucureşti este o schimbare fundamentală pentru ultimii 23 de ani pentru Bucureşti. Nu am făcut discuţii pe nume. Avem 246 de candidaţi, îi cunosc pe cei mai muţi din ei, dar nu am nominalizat nici măcar colegiul 6 din Târgu Jiu, adică pe mine’, a declarat co-preşedintele USL, Victor Ponta, conform Agerpres.

El a mai spus că membrii CEx ai PSD au votat în unanimitate modul de distribuire a mandatelor pentru alegerile parlamentare, co-preşedintele USL, Victor Ponta, menţionând că decizia USL a fost aprobată cu o abţinere şi un singur vot împotrivă.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998