CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9700 RON UP | 1 USD = 4.5955 RON UP | 1 GBP = 5.8118 RON UP

Portavocea lui Udrea anunta: cei care au executat-o vor da socoteala

4 comentarii / 3348 vizualizări / 6 iunie 2018

Fugara Elena Udrea, condamnată definitiv la închisoare și dată în urmărire pe siteul Poliției, se pregătește să-și dea drumul cu adevărat la gură și să spună ceea ce știe despre sistemul care a executat-o. Cel puțin așa rezultă dintr-o postare pe Facebook a celui mai devotat amic al fostului ministru, Gelu Vișan, considerat de mulți portavocea blondei de la Turism.

”Elena Udrea este prima victimă condamnată pe Protocoalele cu DNA și ICCJ (pe care președinta ICCJ îl ține sub fund) și după ce în spațiul public au apărut pasaje din operațiunea SRI denumită „Bujorul”, în care se spune foarte clar că Elena Udrea este o țintă(…) Până acum, Elena Udrea este singura condamnată dintr-un lung șir de achitări, toți ceilalți fiind găsiți nevinovați. In unele cazuri, a fost un schimb. Elena Udrea era ținta perfectă(…)
De ce? Pentru că Elena Udrea a devoalat Sistemul. I s-a opus. A fost primul om care a vorbit. Elena Udrea a fost și rămâne un mare pericol pentru Sistem și trebuie neutralizată. Pe mulți Sistemul i-a pus cu botul pe labe și i-a transformat în cățeluși care se gudură pe lângă stăpânul care îi lasă în pace. Iar Sistemul vrea să arate că cine i se opune sau nu se înțelege cu cei care-l conduc, va fi executat.
Elena Udrea a fost condamnată de frică. Frica Sistemului de a nu se prăbuși.
De ce le este frică însă, nu scapă. Partea proastă pentru ei este că, mai curând decât cred, adevărul gol-goluț va ieși la iveală și, la rândul lor, vor trebui să dea socoteală pentru toate mizeriile pe care le-au făcut, inclusiv pentru execuția Elenei Udrea” scrie fostul deputat. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. In Romania 2 femei importante au fost scoase din jocul politic de frica……Una este Mona Musca care (nu) s-a dovedit ‘turnatoarea nr.1’ la Securitate……si Elena Udrea care (nu) s-a dovedit „hotul nr.1” al Romaniei……..Doamne , ajuta poporul sa se trezeasca!

    • Nu trebuie sa o martirizam pe udrea. nu se poate face o comparatie a acesteia cu mona musca. Udrea a furat, a devalizat bugetul. Cu ce ar fi putut sa traiasca ?

  2. De ce nu vorbeste? Pentru ca itele ar duce inevitabil la „mariner?

  3. Asa e cum zice,Gelu Visan.Se dovedeste ca ori cu Protocoale secrete,ori fara ele, justitia e subordonata noii securitati.Se vede si in cazul ”Inalt Tradatorei”Dancila,ca nu exista oameni nevinovati,ci numai din aceia ”de care nu s-au ocupat inca patriotii cu ochi albastrii”.De altfel seful diicot parca,ne-a atras atentia ca sri are ”date neprelucrate”despre premier,deci rezulta ca se ”prelucreaza” acuma ,in asa fel incat sa fie trimisa la inchisoare,ca si asa n-a ascultat sa faca ce i se spune de catre d-l pres.KWJ si pe deasupra nici nu si-a dat demisia ceruta de acesta de n ori.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998