CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Postare enigmatica: Seful AEP, adus din padurea Baneasa?

2 comentarii / 3877 vizualizări / 11 iulie 2019

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir are o postare enigmatică, azi, pe Facebook, despre șeful Autorității Electorale Permanente, Constantin Mitulețu Buică, care trimite cu gîndul că acesta ar fi fost impus în funcție de servicii, iar Dragnea fusese prevenit de statutul dubios al acestuia.

”Urmaresc cu vadit interes desfasurarea Comisiei condusa de doamna Vasilescu cu privire la modul de organizare a alegerilor europarlamentare” scrie Dragomir.
”Dar mai interesant ar fi daca doamna Olguta Vasilescu, domnul Catalin Radulescu, oameni curajosi, dar si altii din PSD (mai putin curajosi, dar tari in gura, care in 3 ani, TREI ani de Parlament, au molfait vorbe pe la TV, dar nu au facut nimic concret), si-ar pune prima data trei intrebari la care chiar domniile lor au raspuns:

1. Cine l-a numit in primavara pe domnul Mituletu-Buica sef la AEP?
2. De ce l-a pus domnul Dragnea pe Mituletu-Buica sef la AEP in ciuda tuturor sfaturilor si informatiilor venite de la toti apropiatii sai?
3. Daca toti apropiatii lui Dragnea i-au recomandat sa nu il puna sef la AEP, cine totusi i l-a recomandat?
Sa ne auzim cu bine” mai scrie fostul colonel SRI. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Si daca ramuri bat in geam, de ce bat ele? Si de ce geamurile accepta sa le bata ramurile in geam? De ce a inceput ploaia si de ce bate vantul? Voua nu vi se pare ca e suspect?

    • Securitatea este o instituție ca toate celelalte. Fură de rupe de 30 de ani și n-o controlează nimeni, din contră, protejează mafiile transnaționale care activează pe teritoriul României. Pe comisioane, servicii și ordine interioare în cadrul CIA.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998