CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Potriveala: Urmarirea penala a lui Voiculescu incepe exact la un an de la referendum

0 comentarii / 1303 vizualizări / 29 iulie 2013

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a ajuns azi la sediul DNA, unde urmează să fie audiat în cazul Antena 3 – RCS&RDS. Interesantă coincindeță, audierea are loc exact în ziua în care se împlinește un an de la referendumul de suspendare a președintelui, unde majoritatea votanților au decis că acesta trebuie să părăsească funcția, scrutinul nefiind însă validat.

„Vreau să-i transmit la modul cel mai serios lui Băsescu Traian că adversitatea noastră politică şi de mare notorietate de ani de zile nu trebuie să afecteze valori fundamentale ale societăţii româneşti, cum e familia şi mai ales libertatea de exprimare, pentru care au murit oameni în decembrie”, a declarat Dan Voiculescu la intrarea în sediul DNA. Procurorii anticorupţie au dispus joi, conform Agerpres, extinderea cercetărilor şi începerea urmăririi penale faţă de persoana juridică SC Antena 3 SA, în sarcina căreia s-a reţinut complicitate la infracţiunea de şantaj.
În urma audierii de azi, s-a decis începerea urmăririi penale a magnatului, pentru complicitate la șantaj, motivul fiind acela că Voiculescu ar fi aprobat șantajarea șefului RCS de către oamenii săi de la Antene.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998