CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Povestea stilpului de la Costinesti sau de ce nu va parasi Emil Boc guvernul

0 comentarii / 1842 vizualizări / 21 decembrie 2011

O dezvăluire stupefiantă făcută marți seara de către un personaj binecunoscut românilor tranșează, probabil, spinoasa problemă a disponibilității primului ministru de a se lăsa schimbat, la un moment dat, de la șefia actualului executiv: zero șanse.

Dacă e adevărat că pe oamenii mari îi trădează uneori gesturile mici, atunci România nu are sorți de izbîndă să scape de Emil Boc pînă la alegeri. Dacă nu cumva chiar și după ele.
Asta pentru că premierul ar putea concura la titlul de campion național al tenacității.

Concret, marți seara, la Realitatea TV, actorul Cristian Grețcu, membru al trupei Divertis, a dezvăluit o întîmplare petrecută în anii 80, la Costinești, pe cînd grupul de umor se afla la începuturi și obișnuia să organizeze tot felul de concursuri trăsnite. Unul dintre acestea oferea un bilet de vacanță la Costinești, condiția fiind ca fericitul cîștigător să reziste cel mai mult cocoțat în vîrful unui stîlp înalt de doi metri.
A cîștigat, finalmente, Emil Boc după ce a stat, țineți-vă bine, două zile în vîrful stîlpului, cu o pauză de WC la fiecare patru ore.
Concluzia: cine e capabil să stea două zile ”înfipt” într-un par pentru un bilet de vacanță, în adolescență, e capabil să stea mult și bine înfipt în vîrful guvernului, la maturitate. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998