CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Prea multe ciudatenii in partidul lui Ciolos. Azi: lichidarea proprietatii

19 comentarii / 10921 vizualizări / 5 martie 2019

Fostul premier Dacian Cioloș are o veritabilă colecție de enigme în jurul său, de la indivizii conectați la fosta Securitate care i-au creat partidul pînă la personaje care avansează teorii șocante. Pînă într-atît încît te întrebi ce urmăresc, oare, cu adevărat potențialul candidat cotrocenist și al său partid?

Cînd John Lennon lansa cîntecul Imagine, în 1971, reușea să stupefieze întreaga lume pentru că se apropia periculos de mult de comunism, în versuri. Teoria conspirației spune că asta i-ar fi adus și moartea, cîțiva ani mai tîrziu.

Fostul Beatles își imagina o lume fără proprietăți personale, ceea ce ar lichida foametea și lăcomia, o lume în care oamenii să trăiască înfrățiți și să-și împartă totul în mod egal.
Cu ideile lui Lennon rezonează puternic, decenii mai tîrziu, partidul lui Dacian Cioloș.
Prin Oana Maria Bogdan fostă membră a guvernării Cioloș și membru fondator al PLUS, despre care fostul premier spunea, recent: ”Oana-Maria Bogdan este genul de femeie de care politica românească are nevoie pentru a căpăta substanță, omenie și justețe. E persoana cu cea mai mare capacitate de muncă creativă și ordonată pe care o cunosc. În vara lui 2016, venea în guvernul pe care l-am condus ca secretar de stat responsabil cu patrimoniul la Ministerul Culturii. A fost suficientă o oră de discuții despre modul în care patrimoniul material și cel imaterial pot oferi valoare societății și pot contribui la dezvoltare, pentru a înțelege că am de-a face cu o femeie nu doar foarte competentă, care vorbea din propria-i experiență (arhitect consacrat în Bruxelles, membru al Comisiei de experți UNESCO al orașului Bruges), dar și cu o vizionară și o inovatoare pe care nimic nu o poate împiedica să transforme visurile în realitate”.

Iar ”vizionara” tocmai și-a devoalat ideile de viitor, pe Facebook:

”Cred că un pas important al omenirii va fi cel al renunțării la proprietate. Când nu vor mai exista teritorii care să aparțină unui om, trib, neam sau corporație, vom reuși să conviețuim armonios pe planeta Pământ. Eu am încredere că acest lucru se va întâmpla în timpul vieții mele”.

Conform relatărilor presei, tot ea a mai spus, într-un interviu dat presei belgiene:

”Aș desființa agricultura și nu aș domestici animalele. Cred că am fi oameni mult mai buni dacă, în calitate de descendenți ai vânătorilor și culegătorilor, nu am avea proprietăți și am trăi în grupuri în loc de cupluri”.

Una peste alta, PLUS dovedește resurse nebănuite de reformare a țării.

Cu un președinte suspectat de apartenență la MISA, a cărui soție a abandonat economia în favoarea tehnicilor de modelare a creierului denumite mindfulness, decretînd ”Să nu-ți lași capul să-și facă de cap” și cu un vicelider vizionar împărtășind un vis cu Marx & Lenin, adică lumea fără proprietăți. (B.T.Iacob)

foto: https://stiri.plus

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

19 Comentarii

 1. ciolos ori e prost, ori partidul lui a fost creat pentru a se alia cu usr si a detona bombe de prostie care sa ii ingroape pe useristi la vot

 2. Cu astfel de nenorociti/nenorocite vor astia sa convinga !? Vai de mama lor…Drogati pur si simplu in Spirale …As vrea sa o vad pe ilustra facand sexoterapie in grup mancand banane si alte radacinoase…Ma si mir cum dracu va mai suportati unii pe altii…Noi, nu…un mare SICTIR voua si celor din bihaindul vostru ultra modern cu amestec de preistoric…

 3. Oana Maria Bogdan: „Cred că am fi oameni mult mai buni dacă (…) am trăi în grupuri în loc de cupluri”.

  Ei, asa da partid!

  • Am putea incerca un mic grup cu d-na Bogdan…In limbaj popular se cheama „poștă”.

 4. Distinsa ar trebui să ştie că la începutul anilor 70, grupurile de hipyoți au experimentat câțiva ani acest lucru. Rezultstul: au renunțat.
  Poate organiza un astfel de grup, cu care să plece pe o insulă pustie. Sigur ca, mai înainte trebuie să urmeze exemplul Sfântului Vasile cel Mare: să-şi doneze toate bunurile, mobile şi imobile

 5. De regula, astfel de pupaturi in fund vin dinspre subordonati spre sefi!E cam ciudat ca seful de partid sa ridice astfel in slavi o oarecare mimoza…Probabil, e ceva mai mult decat o simpla relatie de partid…

  • E un partid de „grup”.

 6. Frumoase afernatii facă Dna. Bogdan. La concurenta, sau mai curand la confluența cu Chichirau, starul USR.
  Deci ne bazam pe USR plus PLUS ca sa ducă România pe cele mai înalte culmi de Civilizație di progres.
  Vai de mama noastra!

 7. Froncline, sărăcana asta din grupul tău de puradei securiști e tot de dreapta ca tine?

  • Bey prostovane, stai cu secu in gura pan’ la kotor de dimineata pana seara, dar nu te-am auzit niciodata, dar absolut NICIODATA, scriind ceva impotriva pensiilor speciale. Luati si voi acolo la jandarmerie, este? Nebunaticule mic si tablagiu in tzivil. Va convine sau nu, dar aia de la USR au fost singurii care si-au declarat public ostilitatea impotriva lor considerandu-le neconstitutionale. O suta de alde Dragnea daca ar conduce PSD-eaua de aici incolo si n-ai sa auzi vreodata la ei despre asa ceva. Ratzale … de saracii, mai sunt fo cateva saptamani pana la anuntarea rezultatelor de la europarlamentare…

   • Prostovan securist, șeful tău, Cioloș, a spus că toți aveți rubedenii și legături cu fosta Securitate.

   • USR si-a declarat „ostilitatea” fata de pensiile speciale ale securistilor si magistratilor?!Hai sa fim seriosi!sa iasa in strada pentru asta , daca au curaj!Ies si eu alaturi de ei daca propun sis sustin pe fata eliminarea pensiilor speciale!Numai ca nici Ciolos , nici ceilalti nu se vor atinge de pensiile neamurilor si sustinatorilor!

 8. sunt originali!!!bravo lor,decat marlani,hoti,ipocriti…misa,pisa,illuminati,yoghini,masoni.. parfum pe langa ce traim

  • Masonii nu trăiesc în grupuri, dragă prostovancă? Mafia securistă nu trăiește în grup, dragă prostovancă?
   Nu te lăsa înșelată de cele 5 imobile care i-au mai rămas retardatului statului. El a trăit toată viața în grupul mafiei imobiliare din Sibiu.

   • Prostovica, vezi ca „Carmen” e nume de femeie, nu de barbat, chit ca nu se termina cu „a”, precum Marghioala sau Ailoaia, cum stii tu de la scoala de tablagii? Fii si tu mai politicos, cand te trezesti din somn vorbind. Hai, du-te de spala Loganu ca e plin de muste

    • Prostovan securist, sexul animalului prost face diferența doar în cazul unui cioban securist ca tine.
     Vezi-ți de logan, mercedes și audi au doar șefii de la Securitate, ăia pe care-i lingi tu în cur zi lumină noapte plină.

 9. Froncline, prostovane, masoneria, Securitatea sau mafia imobiliară din Sibiu sunt grupuri sau familii?

 10. Aveti dreptate! Tot Veorica trebuie sa ramana ideologul natiei !

  • USRI are grupa mare de bolșevici grămadă. Ce rost are să amintești de veorica în context? De ce să-i pui în evidență superioritatea? Tocmai tu?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998