CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Precautie maxima dupa cazul Caracal: Iohannis la PNL, inconjurat de SPP-isti

3 comentarii / 5260 vizualizări / 9 august 2019

Conform Statutului, Consiliul Național al PNL este format din membrii Biroului Permanent Național, miniștrii PNL, parlamentari și europarlamentari, președinții sau, după caz, vicepreședinții sau liderii grupurilor de consilieri ai Consiliilor Județene, Consiliilor Sectoarelor și Consiliului General ale municipiului București, primarul general al municipiului București, primarii municipiilor și ai sectoarelor municipiului București sau, după caz, viceprimarii, membri PNL, președinții organizațiilor interne ale PNL de nivel județean, președintele Senatului PNL.

Președintele României, Klaus Iohannis, s-a aflat ieri, deci, la o ședință a CN al PNL în mijlocul unor oameni de maximă încredere, verificați și para-verificați.

Cu toate acestea, președintele, care a venit iar cu șefa protocolului după el, a fost permanent înconjurat în sală de un dispozitiv de 7-8 agenți SPP (atît am putut noi identifica din filmări), dintre care 2-3 practic lipiți de obiectiv, la propriu.

Încă un dovadă că Iohannis a vorbit serios atunci cînd a scris în Strategia de Apărare a Țării că ”O Românie puternică în Europa și în lume înseamnă în primul rând un stat care asigură securitatea cetățenilor săi oriunde s‐ar afla ei”.
Măcar un cetățean al României știm precis că are securitatea asigurată. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Un roman de-al nostru foarte iubit de poporul SPP.

  2. Ce căuta acest individ în mulțime? Preşedintele nu este apolitic, neutru, echidistant, factor de echilibru? Un instigator, pescuitor în ape tulburi, care a reuşit azi să organizeze un miting de răhățel, cu 5000 de participanți şi cu aceeaşi trompete expirate.
    Poate că votanții români vor fi mai maturi la viitoarele alegeri.

    • Cu siguranta ca vor fi mai maturi la viitoarele alegeri si oomenii vor vota asa cum vom vedea. In orice caz, nu cred ca vor vota cu Ponta nici de aceasta data. Nici cu el, nici cu colegii lui Viorica, Calin sau Ramona Baston. Repet, vom vedea. Dupa alegeri, zarurile vor fi fost aruncate, cum ziceau pesedistii „poporul a decis”

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998