CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Preda o face praf pe Udrea: ”Asocierea PDL cu Piedone este o eroare capitala!”

0 comentarii / 1518 vizualizări / 14 decembrie 2011

Orice asociere a PDL cu ex-conservatorul Cristi Piedone reprezintă o eroare politică uriașă, afirmă europarlamentarul pedelist Cristian Preda, pe blog, el anunțând că va refuza să susțină o campanie electorală a PDL, pe București, coordonată de Piedone.

”O eroare capitală”
”Ieri, Elena Udrea a anunțat că primarul Piedone ar putea primi un premiu de consolare și mai mare pentru abandonarea sa de către Dan Voiculescu: el ar putea conduce campania PDL-UNPR de la locale! Cred că asocierea cu Piedone e o eroare capitală. La fel cum e și o asociere electorală cu UNPR: una e colaborarea la guvernare cu un grup care asigură majoritatea în Camere și alta e asocierea electorală cu un partid care se declară de stânga, deși sprijină un guvern PPE. Motivele sunt ușor de înțeles: Cel mai general e următorul: încrederea în PDL nu va fi regăsită prin transferul unor personaje din partide marginale (de genul Piedone) sau prin asocierea cu marginali & transfugi din PSD sau PNL, așa cum sunt membrii UNPR sau cum ar putea fi partide fondate de Geoană sau Vanghelie, luați împreună sau separat”, tună și fulgeră Preda.

”Eu nu fac campanie sub portretul lui Piedone”
Totodată, el anunță că nu va susține niciodată o campanie pe București coordonată de rotofeiul Piedone. ”Închei cu o observație legată de comasarea alegerilor. Dacă aceasta se va realiza, atunci campaniile pentru locale și pentru parlamentare vor fi coordonate. Mai mult decât atât, vor exista la nivelul fiecărei unități electorale semnificative – județ sau municipiu – lideri care vor fi emblema partidelor sau alianțelor aflate în competiție. Ca unul intrat în PDL datorită lui Traian Băsescu, nu mă văd susținând o campanie în București așezată sub portretul lui Piedone”, anunță Cristian Preda. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998