CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Preda o pune la punct pe Vass: ”Să vorbeasca despre ea, nu despre Guvern”

0 comentarii / 1365 vizualizări / 11 mai 2011

În loc să-i catalogheze pe miniștrii Guvernului Boc drept niște ”fraieri minunați sau nebuni”, fapt ce aduce prejudicii semnificative de imagine Executivului, consiliera primului ministru, Andreea Vass, ar trebui să vorbească mai mult despre sfetnicii mai-marilor zilei, cu alte cuvinte, despre propria sa persoană, îi transmite europarlamentarul pedelist Cristian Preda, pe blog, consilierei blonde de la Palatul Victoria.

”Cum vor fi fiind sfetnicii mai-marilor zilei?”
”Andreea Vass, consiliera premierului, descrie guvernul, într-o discuție la care erau de față și reprezentanți ai FMI, ca un grup de “fraieri minunați sau nebuni”, în opoziție cu politicienii care spun “minciuni frumoase și utile”. Convins fiind că asemenea formule sporesc în mod fulgerător credibilitatea Guvernului, mă gândesc că era poate nimerit ca doamna Vass să vorbească puțin și despre sfătuitorii mai-marilor zilei.
Ei cum vor fi fiind? Cum reușesc ei să sprijine guvernul și să-l facă atât de iubit și respectat? Publicul așteaptă nerăbdător secretul…”, comentează ironic Cristian Preda, luând-o la trei păzește pe consiliera primului ministru. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998