CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Preda: ”Opiul servit de televiziunile lui Voiculescu l-a aburit pe Crin Antonescu”

0 comentarii / 1277 vizualizări / 10 februarie 2012

Opiul servit zi de zi de televiziunile aservite lui Dan Voiculescu l-a făcut pe Crin Antonescu să creadă că GRIVCO va tranșa bătălia politică, ceea ce nu este deloc adevărat, afirmă europarlamentarul pedelist Cristian Preda, care e de părere că România avea nevoie de un premier independent de calibrul lui Răzvan Mihai Ungureanu.

”În cronologia politică a anului 2012, va rămâne consemnat faptul că liderul PNL Crin Antonescu nu și-a găsit vreme să meargă pe 9 februarie la Parlament, la învestirea unui nou guvern, dar a avut timp să facă un drum la GRIVCO, firma lui Dan Voiculescu, care pare să fi vrut medierea conflictului dintre liderii USL.
Între un vot, fie el și împotriva lui M.R.Ungureanu, și adăpostirea sub aripa unui patron rătăcit în politica democratică, Antonescu a ales varianta a doua.
La începutul anului, am pledat pentru un premier independent și pentru o mutare semnificativă din partea PDL, fiind de asemenea convins câ Traian Băsescu a înțeles foarte bine vocea reală a străzii, nu cea mimată în carnavalul unei revoluții intruvabile. Azi, guvernul e condus de un neafiliat politic, iar PDL a înlocuit toți miniștrii din vechiul cabinet, președintele surprinzându-și adversarii.
Mărturisesc că nu mă așteptam însă ca USL să fie atât de nepregătit pentru o confruntare politică reală. E acum evident că opiumul servit zi de zi de televiziunile aservite lui Dan Voiculescu și-a făcut efectul și C. Antonescu a ajuns să creadă că GRIVCO va tranșa bătălia politică. Efectele se vor vădi curând, atunci când vom avea primele date despre cota de încredere în noul premier”, scrie Cristian Preda, pe blog. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998