CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Preda: ”Pedelistii se fac de ras atacandu-l pe Basescu si ignorand scandalul din USL!”

0 comentarii / 1462 vizualizări / 20 mai 2013

În ultimele zile, colegii mei din PDL s-au cam făcut de râs atacându-l pe președintele Traian Băsescu și ignorând scandalul public oferit de USL, afirmă pedelistul Cristian Preda.
”Mai poate rosti șeful PSD cuvinte binevoitoare față de Antonescu și candidatura acestuia la prezidențiale, după ce publicul a aflat că, pentru liderul PNL, relațiile propriului partid cu PSD sunt unele de ostilitate? Cine ia în serios aceste întrebări realizează că scandalul Sorin Roșca Stănescu e minor. Rana e mult mai adâncă. Deocamdată, reuniunea USL programată pentru luni a fost anulată. Să însemne oare asta că V.Ponta va reacționa ca șef al guvernului? Sau va prefera el – pur și simplu – să îngroape ofensele care i-au fost aduse și pe care le știe acum orice cetățean? Neinteresantă din punctul de vedere al politicilor publice, USL devine foarte interesantă din punct de vedere al (in)stabilității guvernamentale și al acțiunii politice pe termen mediu.
Poate că, sub efectul acestui scandal, ies din letargie și își regăsesc busola colegii mei din conducerea PDL. În ultimele zile, ei s-au făcut de râs atacându-l pe Traian Băsescu și ignorând scandalul public oferit de USL”, scrie Cristian Preda, pe blog. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998