CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Preda: Udrea lasa impresia ca e pe Titanic si cere un pahar cu şampanie

0 comentarii / 1338 vizualizări / 14 decembrie 2010

Europarlamentarul PDL Cristian Preda consideră, într-un interviu acordat Revistei 22, că Elena Udrea, în ultima vreme, „se cam grăbeşte cu declaraţiile”, întrecând măsura, lasând uneori impresia că „se află pe Titanic „şi cere un pahar cu şampanie”.

Întrebat cum comentează declaraţia Elenei Udrea prin care a taxat poziţia sa şi a Monicăi Macovei în partid cu expresia „mucles”, Preda a declarat, citat de Amos News, că nu ştie ca ministrul să fi folosit un asemenea termen, „cu totul regretabil”, dar a remarcat că în ultima vreme Udrea „se cam grăbeşte cu declaraţiile”.
În acest sens, Preda aduce în discuţie declaraţiile ministrului potrivit cărora „nimeni nu-i poate cenzura ambiţia de a fi premier sau preşedinte, arătându-se de fapt mâhnită că preşedintele Băsescu nu îi încurajează planurile de mărire”. „Mi s-a părut că a întrecut măsura. Preşedintele a susţinut ferm feminizarea personalului politic. Auzind-o, mi-am dat seama că d-na Udrea a lipsit de la lecţia modestiei. A uitat cam repede şi că în campania prezidenţială trecută nu a putut apărea prea mult, ba nici nu a mai fost inclusă – provizoriu – în guvern, din cauza lipsei de credibilitate. Uneori îmi lasă impresia că e pe Titanic şi cere un pahar cu şampanie. În ceea ce mă priveşte, ce să mai zic?”, comentează Preda. El mai susţine că Udrea i-a propus să o secondeze la PDL Bucureşti, iar, după trei săptămâni, „s-a raliat celor care voiau excluderea” sa. Elena Udrea a criticat, săptămânile trecute, intervenţia lui Cristian Preda, dar şi a Monicăi Macovei şi a altor democrat-liberali care au ridicat chestiunea problemelor de integritate existente în cazul anumitor membri ai PDL transmiţându-le celor care critică faptul că sunt liberi să plece din partid.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998