CURS VALUTAR
1 EUR = 4.8922 RON UP | 1 USD = 4.4928 RON UP | 1 GBP = 5.5612 RON UP

Predoiu tine cu dintii de candidatura

5 comentarii / 9390 vizualizări / 7 august 2014

Prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, azi, că va lupta „până în ultimul moment” pentru a obține mandatul de prezidențiabil al Alianței Creștin Liberale (ACL), fiind obligat să acționeze în acest sens de încrederea și votul colegilor săi din PDL.

„Nu trag cu ochiul peste umărul celor care fac sondajele, că nu asta este ideea și oricum, în opinia mea, e mai puțin relevant ce spun sondajele. Eu am încercat și continui să duc la bun sfârșit un mandat primit din partea celor 140 de mii de colegi din PDL care m-au votat și, așa cum am promis, voi lupta până în ultimul moment pentru acest mandat. Sper să nu se supere nimeni din această cauză, dar mi se pare absolut fair-play și chiar obligatoriu față de încrederea și votul colegilor din PDL. Voi continua să-mi prezint proiectele de prezidențiabil până în momentul în care se va desemna candidatul Alianței Creștin Liberale”, a spus, conform Agerpres, într-un interviu la RFI, Cătălin Predoiu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. No, bine. Congrats. Multumesc de revealing. Felicitari si senlibsu, a plasat banuti frumosi, pro-u’ nu e ieftin. Nu ma numar printre nefericite, salut initiativa, e nevoie de ea si nu numai de ea.Ce te faci ca subsemnata, femeie fericita, trezita cu flori de 8 martie si cu rasfat in fiecare zi, a urlat cand v-a auzit. Si acum, cand v-ati explicat, imi vine sa urlu. Ceva s-a rupt. Cum explici? A fost bun teasingul, si-a facut treaba? Asa am zis si io pe moment. N-are sens ce scriu aici, insa, pueril si egoist, te rog sa nu mai faci dume d-astea destepte niciodata. Vorbeste prea plinul de bine din mine. Altfel, spor si bafta. Off topic, inca te ascult de dimineata. S-a fixat a naibii fix. Dar, iarta-ma ca ma alatur vocilor liniare, creste-l pe matei, si ramai numai cu el. Seara faina.

  2. inutile essere ipiocrti: la minetti e8 perfetta per quello spot. Il lavoro suo e8 quello (e puf2 ancora dare di pif9… non aveva dichiarato di voler girare un porno?). Ora che perf2 ha finalmente trovato la sua strada, gentilmente, si tolga dai coglioni e la smetta di farsi pagare dai cittadini lombardi.

  3. As vrea sa postez ceva mai sieapcl , political explicit content (din 1990). Postarea va fi ceva mai lunga , nici o grija , nimic indecent . O ,,scoti la tipar ” , ca sa stiu daca ma apuc ? (Poate ma ,,lipesc ” la alta postare ) .Astept raspuns ?

  4. Dupa cum Biblia ma(ne) indeamna si imi(ne) prsencuote, obiectivul meu este sfintirea, caci fara de sfintire nu voi(vom) putea intra in Imparatie lui Dumnezeu ! Levitic 19:2Paul, 20 or

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998