CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Premiera : Andrei Chiliman ii executa pe parcagiii din Sectorul 1

0 comentarii / 1501 vizualizări / 24 noiembrie 2011

Primarul Sectorului 1, liberalul Andrei Chiliman, a declarat război parcagiilor din centrul Capitalei, acele persoane dubioase care se reped nesolicitate să indice șoferilor unde să parcheze, dar dacă nu sunt recompensate au grijă să se răzbune, discret, pe mașinile respective.

Primăria Sectorului 1 și Primăria Capitalei au început, ieri, o acțiune comună de eliberare a domeniului public de parcagiii care ocupă abuziv locurile de parcare. În urma acțiunilor desfășurate, au fost aplicate 24 de sancțiuni și au fost confiscate peste 60 de dispozitive de blocare a locurilor de parcare.
De asemenea, polițiștii locali au confiscat suma de 1575 lei, bani câștigați nelegal de parcagii, se arată pe site-ul Primăriei Sectorului 1. ”Parcagiii se comportă ca niște interlopi. Oamenii plătesc, de fapt, o taxă de protecție din teama de a nu le fi avariată mașina. A venit vremea ca bucureștenii să-și parcheze liniștiți mașinile fără să mai plătească taxă de protecție acestor indivizi. A venit vremea ca locurile de parcare ale bucureștenilor să fie eliberate de căpriori și navete de bere. Șmecherii care le folosesc trebuie să înțeleagă că domeniul public nu este propria lor moșie”, scrie edilul liberal pe Faceebook. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998