CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Premieră: MAE, solicitat să spună cîți etnici români au murit în războiul din Ucraina

28 comentarii / 3235 vizualizări / 21 septembrie 2023

Pentru prima oară de la începutul războiului din Ucraina MAE e solicitat oficial să spună cîți etnici români au murit ori au fost răniți. Deputatul AUR Dan Tănasă a adresat, astfel, o interpelare către ministrul de Externe, Luminița Odobescu.

”În nordul Bucovinei şi Transcarpatia, aproape 400.000 de etnici români simt efectele unui război care se duce la peste 1.000 de kilometri depărtare. Și în Cernăuți, alarmele antiaeriene au sunat de mai multe ori pe zi, iar oamenii devin din ce în ce mai panicați, mai ales că foarte mulți au ajuns în orașul de lângă granița cu România ca refugiați. Războiul lansat anul trecut de Rusia are efecte serioase și asupra comunităților de etnici români zona Bugeacului” afirmă deputatul.
Tănasă vrea să știe, în consecință, dacă România are o statistică privind numărul de etnici români din Ucraina care au fost răniți, capturați sau au pierit în război și care este suportul oferit de către statul român pentru etnicii români din Ucraina în contextul războiului. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

28 Comentarii

 1. Haules-baules Simi, așa leder vrem noi, mânca-ți-aș, să aibe grijă dă noi din Sintești până-n Paris, să muncim și noi cinstit pentru un ieuroi acolo, să moară famelia mea!

  • Să moară familia ta cum ti-ai murit nervu la cap!

  • AUR are deja milioane de votanti hotarati. Cati din cele cateva mii de cititori ai unui articol IP citesc si comentariile descreierate (ca ale tale) si pe cati ii vor convinge anti-AUR postarile tale repugnante? Nu numai ca nu convingi, ci iti expui patologiile, care mai degraba ar putea sa puna in lumina buna AUR.
   Nu lezezi AUR, ci faci totul ca sa iti satisfaci poftele denaturate nevrotice, ca un labagiu exhibitionist in public.

   • e trist daca sclavul evreilor, informatorul simion, var cu gelu duminica..a ajuns salvarea Romaniei!

    • freci la jeguri jidovesti

 2. Intrebati cate trupuri cazute ale minoritatii romane din Mini-rusia au fost recuperate de Romania, asa cum fac alte state din Europa, pentru a fi ingropati crestineste si cu respect.

  Intrebati cati prizonieri de razboi de etnie etnie romaneasca sau moldoveneasca au fost recuperati de statul roman, asa cum fac TOATE statele din Europa, inclusiv pentru mercenari se negociaza.

  Raspunsul va fi ZERO !
  Ne rupem de la gura 3,5% din PIB pentru Mini-Rusia in timp ce ei ne extermina minoritatea romaneasca. Doar Polonia, Ungaria si Israel isi apara minoritatile, statul tradator, esuat, mafiot si corupt roman nu da un scuipat pe ei, dar da 3,5% din PIB pe imigrantii estici ca sa le faca burta mare pe spatele romanilor si pe cadavrele celor din Bucovina, Maramures si Bugeac.

  • Romania e condusa cu mana forte de cia/fbi si mossad. Sistemul executa in fata lor si nu misca nimeni pentru romani si Romania, ci doar pentru stapani! A priori…

 3. Votați gAURa!

  • si emandra de ce i-am dat cu prisos

 4. -naturalizatii sint inclusi?

 5. Șoșo președintă!

  • Esti un sobolan care loveste in toti nationalistii, direct si indirect sau prin fente. Violati sunt creierii tai, de prostie si de bezna.

   • Nu poate fi numita nationalisti. Sunt doar niste escroci cu pretentii de salvatori ai Romaniei. Ce somitate este Simion sau Tarziu, ca sa aiba pretentia ca vor salva ei Romania?

    • trolule

 6. Ce mai conteaza etnicii romani, cand Ucraina are mari probleme de a incorpora noi tineri ptr. completarea efectivelor in prima linie?Ii doare undeva, de unde provin mortii la „datorie”,asa ca Romania poate sa astepte.Cat priveste MAE de la noi este foarte”preocupat”de ce se intampla cu romanii in afara granitelor,il doare in cur.Vezi cu cimitirul de la Valea Uzului unde militarii romeni morti in primul raboi mondial nu au loc de mortii cotropitorilor unguri si nemti.

 7. Votați SOS! Șoșoacă președintă! Golanii AURolaci la pușcărie!

  • Esti pe diversiuni, sa intetesti zazania si ura.

 8. Țigano-geto-dacii simieni cercetați pentru viol de minore nu dorm de grija românilor.

  • Postacii pro-USR+ s-au convertit in postaci anti-AUR, asa au vrut sefii din „Sistema” romaneasca.

   Voi aveti pensie din jobul asta? Sau va plateste patronul in cornete cu seminte?
   Va luati 0,4 lei per postare + 0,2 lei per reactie?

  • sobolane obsedat

 9. Greșiți, Simi Petardă e îngrijorat de soarta etnicilor romi din Ucraina.

  • Petrada sunt creierii tai stricati

 10. România nu trebuie condusă de Simi, Sebi și Gigi.

  • Ai doar muci in cap.

 11. ,,Trecuse doar o săptămână de când criminalul Joseph R. Biden a numit-o pe Penny Pritzker în funcția de Reprezentant Special al SUA pentru Redresarea Economică a Ucrainei, când anchetatorii JAG al Marinei SUA au arestat-o sub acuzația de trădare și fraudare a Statelor Unite ale Americii, lângă studiourile Tyler Perry, facsimilul Casei Albe de la periferia Atlanta, Georgia, a declarat o sursă JAG pentru Real Raw News.
  Pritzker, o femeie de afaceri miliardară care a ocupat funcția de secretar de comerț sub Hussein Obama în perioada 2013-2017, este fondatoarea PSP Partners, PSP Capital Partners și Pritzker Realty Group și co-fondatorul Artemis Real Estate Partners și Inspired Capital. Ea este, de asemenea, în consiliul de administrație al Microsoft și pledează pentru Forumul Economic Mondial. Ea este sora guvernatorului Illinois J.B. Pritzker. Detectivii de la principala agenție de investigație a Marinei au început să monitorizeze activitățile lui Pritzker în ziua numirii ei, deoarece White Hats de la U.S. Army Cyber Command (ARCYBER) i-a interceptat telefoanele și i-a accesat de la distanță computerele de acasă, care, a spus sursa noastră, aveau mai multe vulnerabilități decât Windows XP. Numirea ei a stârnit semnale roșii, iar White Hats a intuit că regimul o va folosi ca un mijloc pentru a trimite dolari americani deturnați din impozite către prietenul ucrainean al lui Biden, Volodymyr Zelenskyy. În două zile, PSP Capital Partners a primit un depozit de 1,6 miliarde de dolari de la Departamentul de Trezorerie, din care 1,4 miliarde de dolari au fost convertiți în Bitcoin și trimise la un portofel deținut de Oschadbank, o bancă ucraineană de stat cu sediul la Kiev. Biroul vice-amiralului Darse E. Crandall a întocmit imediat acuzații formale împotriva lui Pritzker și a instruit anchetatorii să o rețină cât mai curând posibil, înainte ca ea să provoace daune mai semnificative națiunii. Între timp, ARCYBER a aflat că demonul Karine Jean-Pierre a cerut prezența lui Pritzker la Atlanta pentru o sesiune foto cu Biden pentru a oficializa noua poziție a lui Pritzker. Statul Adanc avea un singur motiv pentru a-și chema bunul către Atlanta: să viziteze Casa Albă frauduloasă, plină cu replici ale Biroului Oval, Sala de Situație și Sala de Conferințe și simulacre CGI ale oficialilor administrației care se ascund în prezent peste ocean. Imitația strălucitoare nu se poate distinge de Casa Albă autentică, cu excepția cazului în care este privită de la distanta. Cei șase anchetatori însărcinați cu capturarea lui Pritzker ajunseseră în zona metropolitană Atlanta înaintea lui Pritzker, care, conform informațiilor ARCYBER.
  „Aveam marca, modelul și numerele mașinii ei. Se stia ora la care trebuia să fie acolo. La 6:30 a.m., 22 septembrie, echipa JAG a interceptat mașina lui Pritzker în timp ce a virat pe Hardee Ave, ținând-o între SUV-urile lor mai mari, antiglonț. Își apucase telefonul și forma înnebunită un număr când un anchetator a spart geamul cu o bâtă de oțel și a târât din vehicul un Pritzker care țipă. „Sunt aici să-l văd pe președintele Biden!” a exclamat ea. Ea a fost încătușată, călușată și îndesată într-unul dintre SUV-urile JAG. „Va avea voie să se apere, la fel ca toți cei care sunt Deep State”, a spus el. După cum sa raportat anterior, White Hats susține că regimul i-a oferit lui Zelenskyy mult mai mult decât cei 75 de miliarde de dolari raportați public. Estimarea lor este de peste un trilion de dolari…’’

  • JAG e doar jegul ce-l impartasesti

 12. Cum se împrăștie Chemtrails și le oprește…
  https://vk.com/video629036819_456241325
  Chemtrails sunt în legătură cu 5G
  https://vk.com/video629036819_456240215
  Un OZN anihilează Chemtrails
  https://vk.com/video629036819_456241327
  Avertismentele specialiștilor la implementarea 5G
  https://vk.com/video629036819_456239974
  Antene 5G ascunse ca hornuri…
  https://vk.com/video629036819_456240214
  Lucrători din telefonie distrug turnurile 5G
  https://vk.com/video/@id629036819?q=turnurile%20WTC%209%2F11&z=video629036819_456239243%2Fpl_629036819_-2
  În ploile torențiale din Franța exista GRAFEN
  https://vk.com/video629036819_456241273
  Un OZN a stins vulcanul
  Așa s-a întâmplat și la Fukushima…. OZN-urile au venit noaptea și au ,,aspirat” radiațiile nocive nucleare…90%. L afel s-a întâmplat și în 1985 cu centrala de la Cernobîl… Există înregistrări video făcute de ruși atunci…
  https://vk.com/video629036819_456241167
  Atac cu armă cu energie dirijată (DEW)
  https://vk.com/video629036819_456241163
  Armă cu Energie Dirijată (DEW)
  https://vk.com/video629036819_456241104
  Cea mai periculoasă armă
  Se utilizează arme cu energie dirijată împotriva manifestanților
  https://vk.com/video629036819_456240980
  H.A.A.R.P – mașinăria de provocat cutremure și alte dezastre naturale pe care o dețin Elitele.
  https://vk.com/video629036819_456240158
  Roboteii umplu campul…
  https://twitter.com/i/status/1701072855465599094
  https://twitter.com/i/status/1701082760805482975

  • împrăști Chacails in timp ce un OZN reptilian iti mananca creierii

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998