CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Premiera: PSD ameninta cu boicotul alegerilor

0 comentarii / 1464 vizualizări / 26 ianuarie 2011

Social-democraţii nu vor mai participa la alegeri dacă Guvernul „va institui sistemul evident de fraudare a votului din străinătate’, a declarat, azi, preşedintele PSD, Victor Ponta, la finalul reuniunii Biroului Permanent Naţional al PSD.

„Dacă sistemul de vot adoptat de către Guvenul actual va institui un sistem evident de fraudare a votului din străinătate, nu vom fi complici şi nu vom legitima acest sistem de vot. (…) Dacă îşi vor introduce sistemul nu are rost să participăm la alegeri. (…) Este foarte clar că nu vom mai avea un sistem de alegeri democratice în România şi atunci PSD şi foarte probabil şi PNL vom prefera să nu legitimăm o mascaradă şi o fraudă evidentă a unui sistem nedemocratic’, a afirmat Ponta, conform Agerpres.

Liderul PSD a adăugat că social-democraţii vor sesiza toate structurile naţionale şi internaţionale şi vor apela la orice fel de mijloace de protest, pentru că ‘acest sistem de cumpărare de voturi cu banii doamnei Elena Udrea şi de fraudarea voturilor din străinătate prin diverse metode să nu-şi producă efectele dorite de PDL’.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998