CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

Premierul AUR mai bate un cui in palma partidului: ”Nu vreau sa ma iudesc”

12 comentarii / 3996 vizualizări / 9 aprilie 2021

Călin Georgescu, propunerea partidului AUR pentru funcția de premier, și-a anunțat demisia recentă din Clubul de la Roma și că nu mai este membru în nicio organizație internațională, pe motiv că nu vrea să mai aibă de a face cu evreii din organism, exact poziția de care formațiunea sa nu ar fi avut nevoie în contextul recentelor acuzații de antisemitism.

„Mi-am dat demisia, exact de ziua mea, pe 26 martie. A fost un act de curățenie în fața mea, nu doresc să mă iudesc (care aparține evreilor sau religiei lor n.n.). Mi-a fost scârbă de corectitudinea politică. Clubul de la Roma s-a născut prin munca unui geniu, cu o temă uriașă, și anume trezirea la realitate la ce se întâmplă prin utilizarea necontrolată a resurselor de către marile corporații, dar cum a fost și cu alte instituții, a fost înghițit și cumpărat de-a lungul timpului. Eu sunt liber, nu mai fac parte din nicio instituție internațională cu tente globaliste și CV-ul meu îl vom reface cu o singură propoziție: „Sunt un om liber și suveran””, a declarat el la emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV, via R3media.ro. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. A IUDÍ ~ésc tranz. reg. (persoane) A instiga la fapte reprobabile.

  • sau: iudi vt [At: PAMFILE, DUȘM. 29 / Pzi: ~desc / E: vsl июдити] (Înv; d. drac) A îndemna pe cineva să facă ceva rău Si: a ațâța.

   Ce penibil ești, măi Bogdan Tiberiu Iacob!

 2. articol manipulat! „pe motiv că nu vrea să mai aibă de a face cu evreii* – se explica in emisiune ca IUDESC vine de la IUDA, cu referire la TRADARE…

 3. Si cind unii cunoscatori, spun si spunem ca tot buclucu in lume vine de la Tribul Oy Vey care ii vede pe GOy drept sclavi, masa de manevra si carne de tun hop ca apar si Vaxler, Muia Shekelstein , Citzu Cutzu Mitzu Pirtzu, Boul Oligofren , Sbirna Ciocalu si alti subumani mioritici cu „antisemizmu, rasimu xenophobia” pe unde ii apuca diaria verbala . totul desigur din pura dragoste platonica pentru..democratie, toleranta si reshpectarea drepturilor omului si ale minoritatilor in special

 4. ce cretinopat. ce jeg, ce iuda, ce facatura

 5. Situatia e albastra rau de tot.

  Clubul de la Roma e infestat cu ‘corectitudine politica”. Popetele de la Vatican , in loc sa apere credinta s-a apucat sa tine predici neomarxiste.Astea sint semne si semnale naspa rau de tot.

  La americanci, senilu Robinet Bideu face primii pasi pentru confiscarea armelor aflate in posesia patriotilor.
  Bideul vrea sa fie sigur ca nu va exista insurectie armata, revolta, impotriva a ce va veni de la ZOG .

  La Romanika e cam greu sa aiba boboru arme ca la americanci, cu care sa lupte impotriva Tiraniei sereist – sorosiste. Cel mult topoare, furci, coase . dar cu astea nu faci fata Jandarmeriei, care a devenit Forta de Opresiune No1.
  In plus nici boboru nu rupe portile Dictaturii cu vitejia lui.

  Exemplul 1907 nu mai e de actualitate deci. Poate un 1956 Budapesta la scara intregii Europe si a Americii, impotriva opresorului zionist sa ne redea Libertatea

 6. Doua greseli capitale pe care le fac Russia si Kytaya in lupta pentru darimarea sistemului banksteresc shidovesc:

  1. Nu pun de o alianta militara sub pretextul ca sint tari nealiniate sau doresc sa construiasca nu sa distruga.

  si 2.
  Nu baga niste miliarde in tarile din Europa de Est si Vest, pentru aparitia unor „maidane” tip Ukropistan 2014, ca sa le dea inapoi americancilor si shidoavcei Nudelman /Nuland prajiturelele daruite cu atita dragoste pe strazile din Kiev Ba chiar si niste hamburgheri Made in Russia si Made in China, ca sa le stea in git pina se sufoca subumanii de la Uashington, Londra si Hell Aviv.

  dar cine stie? Poate se schimba in curind optica celor 2 Superputeri..

 7. E o decizie personala…Trebuie respectata…Doar trăim în lumea liberă, nu?

 8. SCRIE CLAR IN ARTICOL: „Întrebat ce înseamnă a se „iudi”, Călin Georgescu a explicat că se referă la trădare și trădători, așa cum Iuda L-a trădat pe Hristos, nicidecum la poporul evreu.”

  BTI – pe altarul nesimpatiei personale pentru AUR incalci deontologia si spiritul jurnalistului pe care il urmaresc zilnic. Pacat! Iti pierzi credibilitatea, prin gonflarea unei gogosi deconectate de la realitate, asa cum e trimiterea ta din titlul articolului. Altfel, stirea e senzationala si din tot interviul acela, doar atat sa fi gasit?

 9. nenea jurnalistu

  a se iudi vine de la Iuda și inseamnă a nu trăda, n-are nimic cu poporul evreu in ansamblu numai dacă vrea nenea jurnalistu

 10. Păcat, că o mare parte dintre comentatori, nu doar că sunt mitocani și antisemiți, dar nici ca români nu pot fi apreciați de incultura lor. Nici măcar nu știu de a scrie corect pe limba lor maternă. Sunt o rușine pentru poporul român și România. Mă mir că Administrația acceptă astfel de mesaje/comentări. Apropo Alexandru Graur (evreu român) a fost cel mai mare lingvistic al României, care toată viața sa și-a dedicat-o limbii române.

  • Dacă el a fost lingvistic, cum naiba a ajuns informația asta tocmai la tine? Sau tu ai scuza că nu e limba ta maternă? :))))))))))))))))))))))))))

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998