CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Premierul, inculpat oficial si cu sechestru pe avere

8 comentarii / 3380 vizualizări / 13 iulie 2015

Procurorii DNA au instituit măsura asigurătorie a sechestrului asupra bunurilor mobile și imobile ce aparțin premierului Victor Ponta, în dosarul în care acesta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălare de bani.

Victor Ponta a fost chemat azi la DNA, unde a fost anunțat că în dosar s-a dispus efectuarea unei expertize financiar-contabile. Tot acum, DNA i-a schimbat calitatea în acest dosar din suspect în inculpat, premierul prevalându-se de dreptul la tăcere, astfel că nu a dat o declarație în fața procurorului.

„În cauză, procurorii au instituit măsura asigurătorie a sechestrului asupra bunurilor mobile și imobile ce aparțin inculpatului Ponta Victor-Viorel. Inculpatului Ponta Victor-Viorel i s-a adus la cunoștință calitatea procesuală în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală”, se arată într-un comunicat al DNA remis Agerpres.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

  1. pas cu pas penalul infunda puscaria

  2. Lovitura de stat este in desfasure.

  3. Rusia si Germania si-au dat mana pentru o lovitura de stat in Romania. Ar fi momentul ca Administratia Americana sa puna piciorul in prag, altfel vom avea tot felul de oligarhi sovietici la guvernare.

    • habar nu ai. dna este condusa direct de la us embassy si e foarte bine ca e asa. dna ancheteaza toti agentii moscovei unul cate unul

      • @bibi, pionierul lui Putin.

        1.Cum adica, „justitia independenta” este „condusa”? Vrei sa spui ca justitia face dosare la comanda? Nu cumva este vorba si de vre-o lovitura de stat, care se zareste de la un timp? „Bibi”, sa sti ca eu te cred, oi fi stiinind tu ceva, ca nu degeaba te-au pus sa postezi. Dar daca-i asa, de ce Iohannis, badyguardul ala de langa „Prima Doamna”, doarme in bocancii marimea 52, ca rostul lui este de a apara constitutia ?

        2. Auzi „bibi”, daca „dna ancheteaza toti agentii moscovei unul cate unul”, mai ramne cineva nearestat din „Noul PNL”?

        3. Bibi, nu cumva tu esti „Alex”, ala cu tata securist?

  4. KGB-ul nu doarme! L-a inventat pe Iohannis.

    • ti-am zis, america nu are incredere in psd cat timp iliescu, omul kgb, controleaza inca 95% din partid

      • @bibi. Mai bine te-ai duce tu sa te controlezi.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998