CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9675 RON DOWN | 1 USD = 4.6709 RON DOWN | 1 GBP = 5.7134 RON DOWN

Premierul Victor Ponta si-a prezentat demisia

2 comentarii / 2603 vizualizări / 4 noiembrie 2015

„Am obligația să constat supărarea legitimă care există în cazul societății și dorința, din nou legitimă, de a avea responsabilități mai mari decât ale patronilor de la firma respectivă (clubul Colectiv — n.r.). Oamenii simt nevoia de mai mult și ar fi mare greșeală din partea mea să ignor acest lucru. Nu vreau și nu cred că este corect să las această responsabilitate nici pe seama celor care au fost în teren, nici pe seama primarilor, secretarilor de stat, miniștrilor. Sunt gata să fac eu acest gest pe care o parte importantă din societate îl așteaptă și, evident, începând cu ziua de astăzi îmi depun mandatul de prim-ministru, implicit și al Guvenului”, a declarat, conform Agerpres, premierul.

Ponta și-a motivat gestul, adăugând că, de-a lungul anilor, ca politician, a dovedit că rezistă la orice bătălie cu adversarii politici.

„Niciodată, însă, nu mă bat cu oamenii. Și cred că ar fi o mare greșeală și cred că am avea toți de suferit”, a spus premierul demisionar.

El a adăugat că supărarea și suferința oamenilor nu trebuie să degenereze „în jocuri politice, jocuri de putere, cu efecte negative imposibil de anticipat”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. O decizie inteleapta. Daca PSD ar renunta la putere, ar castiga cu siguranta alegerile din 2016, pentru ca PDL-ul rebrenduit in PNL este incapabil sa guverneze tara eficient.

  2. sigur ca e incapabil sa guverneze, sa fure insa la alegeri are insa oameni f priceputi (blaga de ex). si daca sunt lasati sa organizeze ei alegeri, atunci d-zeu cu mila.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998