CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Presa americană: Partidul Republican, dezvăluiri despre transferuri bancare din România către familia Biden

3 comentarii / 3080 vizualizări / 10 mai 2023

În ajunul unui anunț făcut de republicani din Comisia de Supraveghere a Camerei Reprezentanților din SUA cu privire la acuzațiile aduse familiei președintelui Joe Biden, televiziunea națională americană NewsNation a aflat că aceștia se vor concentra asupra transferurilor bancare efectuate în principal din România către cel puțin 10 membri ai familiei și asociaților săi, în timp ce actualul președinte era vice-preşedinte.

Două surse informate despre mersul anchetei au declarat în exclusivitate pentru NewsNation, ieri, că parlamentarii republicani vor susține că transferurile bancare au fost făcute către membrii familiei, inclusiv fiul Hunter Biden, fratele James Biden și către nora văduvă Hallie Biden. Mai mulți membri republicani ai Comisiei de Supraveghere a Camerei sunt așteptați să prezinte dovezi ale tranzacțiilor bancare și ale transferurilor de bani efectuate din țări precum România și China, mai transmite NewsNation. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

 1. OK! Va să zică l-am șpăguit pe însuși Cel Mai Puternic Om Din Lume!
  Mândri că suntem români!

 2. Din timpul lui Băsescu – capo di tutti cappi, a fost hrănit moș Biden cu lei transformați in dolari.

  • Din banii si proprietatile publice ale Romaniei. Afacerea Baneasa.
   Nu stiu daca securistii odiosi au gandit aceasta actiune de compromat sau doar au fost excesiv de lacomi, corupti si fomisti de a jefui si distruge Romania.

   Oricum, daca pozele drogat si cu minore in pat nu au avut niciun efect legal asupra lui Biden Jr., nu cred ca afacerile corupte din colonii bananiere de 2 bani cu sclaveti idioti vor conta in mod penal si juridic in SUA, mai ales ca sclavetii romanistanezi au ordin expres sa nu colaboreze pe tema Biden Jr., ca s-ar putea ca Biden Senior sa faca o criza de dementa si sa ne trateze mai prost decat deja suntem tratati de parazitul strategic american.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998