CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Presa braziliană: Vedeți interiorul luxosului Boeing folosit de Președintele României în vizita în Brazilia

1 comentariu / 3406 vizualizări / 19 aprilie 2023

Stilul imperial de călătorie al președintelui Klaus Iohannis a atras atenția și presei braziliene, siteul Aeroflap, specializat în articole despre avioane, dedicînd un foarte amplu material aeronavei de lux folosite de liderul de la București în vizita din America Latină, material intitulat ”Vedeți interiorul luxosului Boeing folosit de Președintele României în vizita în Brazilia”.

”Concentrându-se pe siguranță și, bineînțeles, pe confortul șefilor de stat, unele țări au propriile lor avioane pentru a transporta autoritățile VIP, dar altele, precum România, trebuie să folosească avioane charter. În vizita sa oficială în Brazilia săptămâna aceasta, președintele Klaus Werner Iohannis a folosit un Boeing 737 cu un interior foarte luxos.
Aeronava folosită de președinte este un Boeing 737-900ER BBJ3 cu număr de înmatriculare LX-DIO, care aparține companiei Global Jet cu sediul în Luxemburg. Avionul de lux, care are puțin peste șapte ani, a fost deja folosit de Klaus Iohannis și cu alte ocazii, cel mai recent într-o vizită în Japonia.

În timpul vizitei efectuate în Brasília în ultimele două zile, Boeingul 737-900ER a efectuat prima aterizare pe aeroportul Capitalei Federale. Aeronava a plecat apoi spre Rio de Janeiro (GIG) în jurul orei 18:25 ieri.
Pe parcursul acestui articol, veți cunoaște detaliile interiorului luxos care l-a transportat pe Președintele României într-o vizită oficială în Brazilia, dar și în Argentina și Chile, unde urmează să meargă în următoarele zile” se mai arată în material, care continuă cu o prezentare amănunțită a avionului lui Iohannis, însoțită de fotografii generoase. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. copilot: Carmen Lăzurca.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998