CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Presa bulgara: Elena Udrea – amanta presedintelui Basescu doarme in arest

7 comentarii / 3971 vizualizări / 11 aprilie 2022

”Elena Udrea, femeia fatală a României care doarme în arestul din Blagoevgrad”, titrează presa bulgară despre fosta ministresă arestată în țara vecină în timp ce căuta să fenteze condamnarea la șase ani de închisoare.

”Numele lui Udrea este mai scandalos în România decât cel al lui Borisov, Peevski, Bozhkov, Prokopiev în Bulgaria. Elena Gabriela Udrea sau femeia fatală a României fără corespondent în Bulgaria sau măcar feminin. Elena Udrea doarme liniștită de câteva zile în arestul din Blagoevgrad, iar echipe de la aproape toate instituțiile de presă românești au sosit săptămâna trecută pentru a relata despre detenția fostei „prime doamne” la punctul de frontieră Kulata. Udrea este „prima doamnă” nu pentru că a fost președinte, ci pentru că în mâinile ei erau concentrate puterea și banii, ceea ce nu s-a întîmplat cu nicio bulgăroaică” relatează publicația Infomreja.

”De asemenea – undeva în zona de cancan se spune că frumoasa Elena poate să fi fost într-adevăr „președintă”, dar neoficial. Numele ei este strâns asociat cu cel al fostului președinte Băsescu în calitate de amantă. Udrea a fost descrisă drept „blonda de la Golden Blitz – Cotroceni”, restaurant frecventat cândva de Băsescu. În 2004, Udrea și Băsescu au fost fotografiați de paparazzi într-un restaurant și au circulat bîrfe că ea ar fi amanta (”любовница”) lui. În ciuda zvonurilor, ea a spus într-un interviu că relația ei cu președintele a fost „strict profesională”. Elena Udrea este femeia – care, pe lângă faptul că a ”luminat” coridoarele Guvernului României, a fost și pe coperțile – îmbrăcată destul de provocator – multor reviste de modă. Numele ei este asociat cu luxul, o rochie Gabbana care a costat peste 14.000 de lire sterline ori un conac imens. Tot o româncă – astăzi procurorul-șef al UE – Laura Kovesi este „câinele rău” care reușește să o ”muște” pe Udrea și pe politicieni că ea, acuzați de corupție și trafic de influență. Spre deosebire de Bulgaria, însă, în România există politicieni condamnați” conchide publicația bulgară. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Wow! Au descris-o perfect! In RO nu au existat jurnalisti la fel de curajosi care sa o descrie astfel, la vremea ascensiunii si dominatiei ei!

  • ..da nu mai pot bulgarii de Elena.. ai nostri o toaca, cu articole publicate in presa bulgara. Ce se petrece, are numele de „executie rituala”

 2. Bulgarii, fratii nostri ortodocsi, au inteles totul… Nu ar trebui sa facem o Federatie ?

  • Poate sintem prea corupti pentru bulgari ?

 3. DACA II ALATUREZI ASTAZI PE NUTA DIN PLESCOI SI PE BASESCU PETROV…ASTAZI ..EA ARATA TOT CA O PARASUTA SI EL CA UN DROJDIER…CATA LUME AU NENOROCIT DISTRUSII ASTIA! SI JUSTITIA A STAT SI S-A PROSTITUAT PE LANGA EI. NU-I ASA DOMNU CATALIN MARIAN PREDOIU, CA SI TU AI AMUSINAT PE LA COADA LEANEI…TU AI FOST ASIGURAREA CURVEI LUI PRESIDENTE…
  DUPA CE O SA STEA O LUNA IN PUSCARIE LA TARGSOR O SA VADA TARA CUM ARATA ADEVARATA LEANA DIN PLESCOI…ANGELICA LEANA, AI LOCUL TAU ANUME IN TARGSOR! CINE UITA, NU MERITA ALTA SOARTA DECAT AIA PE CARE O ARE! NU AVEA VREME DE PROBLEMELE OAMENILOR SIMPLI, ERAU MARUNTISURI. DE LA 300.000 IN SUS ERAU TEME…SA MOARA NEPOTII TAI, BASESCULE, DACA ELENA UDREA A CIORDIT BANII TARII, CA JURI TU CA NU A LUAT O LETCAIE…SA MOARA?! TICALOSULE…PENTRU O FOFOLOANCA TI-AI FACUT FAMILIA DE PANARAMA LUMII…CATA MINTE LA PANTALONII LUI!

 4. ‘telectualul baconski doarme si acum cu poza ei sub cap

 5. gabriela elena firea varcolacu parghelie antenna 3
  na!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998