CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Presa: ”Charles a vrut azi să îl cunoască pe Hellvig”. Pe care îl cunoaște de un deceniu!

35 comentarii / 7117 vizualizări / 2 iunie 2023

Scrie presa momentului: ”Regele Charles a cerut să îl cunoască pe directorul SRI. „Vreau să-i strâng mâna”, au declarat pentru Digi24.ro surse oficiale. Cît s-a aflat în poziția de prinț, Charles a fost „patronul spiritual” al serviciilor de informații britanice și i-a mulțumit lui Hellvig pentru buna cooperare și relațiile dintre SRI și serviciile britanice” mai scriu gazetele. Există o mică problemă: Charles și Hellvig se cunosc de mai bine de un deceniu, în virtutea unei colaborări strînse și fără vreo legătură cu munca de informații.

În vara anului 2012, Eduard Hellvig, ministrul Dezvoltării Regionale şi al Turismului, a lansat ”Strategia pentru dezvoltarea turismului în Carpaţi”, realizată în colaborare strînsă cu reprezentanţii Casei Regale a Marii Britanii, au avut loc.
La acea vreme, Hellvig avusese o întîlnire directă și o discuție pe acest subiect cu prințul Charles, la o recepţie organizată de Ambasada Marii Britanii.

„Acest parteneriat cu Casa Regală a Angliei ţine în primul rând de realizarea unei strategii coerente pentru promovarea Carpaţilor, pe de o parte, iar pe de altă parte de iniţierea unor proiecte punctuale, de la festival gastronomic până la promovarea unor regiuni turistice în zona rurală, de la asigurarea finanţării pe infrastructura de turism – aici vorbesc de reabilitare de drumuri – infrastructură în interiorul regiunilor promovate”, declara Hellvig, la acea vreme. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

35 Comentarii

 1. Asta dovedeste fara tagada ca acest mascarici shoparlit nu este reptilianul Charles, cel executat impreuna cu Reptila Mama si cu Camila lui.
  Vrei sa cunosti un tradator pe care il stii de 10 ani ? Idiotul asta ne crede cretini ca el ?

  Mascariciul shoparlit a fost trimis in misiune de recunoastere de Mafia Khazara care l-a shoparlit si la incornorat, pentru ca matracuca satanista Margareta se vrea sefa peste bucata de Romanie pe care vor khazarii din UK sa puna mana, insa reptila malai viseaza.
  Pentru straini Romania este un colt de rai, dar fara romani, de aceea dupa lovitura de stat din ’90 viata romanului a devenit si mai grea decat cea de pe timpul cizmarului asasinat de Cabala, pentru ca romanii
  sa-si ia lumea in cap si sa plece in bejanie, lasand Romania pe mana khazarilor.

  ,,…Mulţi durară, după vremuri, peste Dunăre vrun pod,
  De-au trecut cu spaima lumii şi mulţime de norod;
  Împăraţi pe care lumea nu putea să-i mai încapă
  Au venit şi-n ţara noastră de-au cerut pământ şi apă –
  Şi nu voi ca să mă laud, nici că voi să te-nspăimânt,
  Cum veniră, se făcură toţi o apă ş-un pământ.
  …Eu nu ţi-aş dori vrodată să ajungi să ne cunoşti…
  …Panglicari în ale ţării, care joacă ca pe funii,
  Măşti cu toate de renume din comedia minciunii?
  Au de patrie, virtute, nu vorbeşte LIBERALUL,
  De ai crede că viaţa-i e curată ca cristalul?
  … Ne fac legi şi ne pun biruri, ne vorbesc filosofie.
  Patrioţii! Virtuoşii, ctitori de aşezăminte…
  … Spuma asta-nveninată, astă plebe, ăst gunoi
  Să ajung-a fi stăpână şi pe ţară şi pe noi!
  Tot ce-n ţările vecine e smintit şi stârpitură,
  Tot ce-i însemnat cu pata putrejunii de natură,
  Tot ce e perfid şi lacom, tot Fanarul, toţi iloţii,
  Toţi se scurseră aicea şi formează patrioţii,
  Încât fonfii şi flecarii, găgăuţii şi guşaţii,
  Bâlbâiţi cu gura strâmbă sunt stăpânii astei naţii!
  … I-e ruşine omenirii să vă zică vouă oameni!
  Şi această ciumă-n lume şi aceste creaturi
  Nici ruşine n-au să ieie în smintitele lor guri
  Gloria neamului nostru spre-a o face de ocară,
  Îndrăznesc ca să rostească pân’ şi numele tău… ţară!
  … Şi acum priviţi cu spaimă faţa noastră sceptic-rece,
  Vă miraţi cum de minciuna astăzi nu vi se mai trece?
  Când vedem că toţi aceia care vorbe mari aruncă
  Numai banul îl vânează şi câştigul fără muncă,
  Azi, când fraza lustruită nu ne poate înşela,
  Astăzi alţii sunt de vină, domnii mei, nu este-aşa?
  Prea v-aţi atătat arama sfâşiind această ţară,
  Prea făcurăţi neamul nostru de ruşine şi ocară,
  Prea v-aţi bătut joc de limbă, de străbuni şi obicei,
  Ca să nu s-arate-odată ce sunteţi – nişte mişei!
  … Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
  Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
  Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
  Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!’’

  Mihai Eminescu, atacant la ,,Steaua…care-a rasarit…’’

 2. grafoman psihopat lovit la cap

 3. Charlie n-are nicio treabă cu serviciile secrete britanice.

 4. Protocolul impune ca un rege sa nu se mai intalneasca oricand cu oricine. Pe vremea cand Charles era print, se intalnea cu cine dorea, oriunde. Acum, regele nu-si putea revedea vechea cunostinta decat intr-un cadru protocolar. Cum ar fi fost ca presa sa titreze ca Regele Charles s-a intalnit la Viscri cu directorul SRI?

  • ,,Regele E Altceva Decat Printul”

   Aici ai perfecta dreptate: Regele Mascariciul Shoparlit este un actoras care seamana putin cu Printzul Reptila Charles, care asa cum se stie, a fost executat impreuna cu Reptila Mama si cu Camila lui.

   • kakazari multiple in gura ta, ShoParlitule.de kkt.

 5. Ca sa nu spuna cineva ca americanii nu-l ajuta pe Poponel Zelensky cu avioane de ultima generatie, deschideti acest link si veti vedea bijuterie de avion de vanatoare – bombardament cu 3 motorase si pedale: https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/02/zelensky-plane-airplane-made-of-a-barrel-1677516306.0015.jpg

  • cu kakaturile tale cretine

 6. Platitii Posedati sa ia aminte ca asa vor pati toti criminalii si complicii lor : politruci, medici, zoiaristi, Platitii Posedati khazari sau nu, etc, pentru crime impotriva umanitatii conform Codului Nuremberg si al Conventiei de la Geneva 1949.

  Rashela voastra a mierlit-o, khazarilor, ca alti atatia criminali khazari inaintea ei.

  ,,Prizoniera Rochelle Walensky a fost spânzurata la Camp Blaz miercuri dimineață, în fața unui grup de militari și a unui reprezentant al Camerei care venise cu avionul doar pentru a vedea cum i se rupe gâtul diavolului. După cum s-a raportat anterior, JAG și Biroul Comisiilor Militare au condamnat-o pe Walensky pentru trădare pe 24 mai, dar i-au amânat execuția din cauza apropiatului Taifun Mawar, care a provocat daune moderate tuturor instalațiilor americane din Guam. Walensky a fost o prizoniera ticăloasa, injurand în mod constant personalul pentru că a refuzat să-i permită să-i telefoneze salvatorului ei Joseph R. Biden, și pentru că a servit mesele pe care ea le-a numit laturi de porc. Prizonierii din tabăra Blaz mănâncă aceeași mâncare ca și personalul. Walensky a refuzat masa finala. Ea a dat vina pe președintele Trump.
  A petrecut nenumărate ore țipând după libertate, apoi a căzut în letargie.
  Miercuri dimineață, poliția militară a escortat-o pe Walensky la spânzurătoarea ridicată de Corpul Inginerilor Armatei SUA după ce taifunul Mawar a trecut peste insulă, deoarece furtuna distrusese cadrul construit anterior. Odată ajuns în vârful platformei, un soldat neidentificat, i-a strecurat lațul în jurul gâtului și i-a scos călușul din gură. Sub ei, vice-adm. Crandall și compania stăteau într-un semicerc.
  „Rochelle Walensky, ai fost găsita vinovata de trădare și ai fost condamnata la spânzuratoare pentru crimele tale. Dacă vrei sa spui ultimele cuvinte sau vrei sa-ti exprimi remușcările, acesta este momentul”,
  a spus adm. Crandall. „Singura mea remușcare este că nu voi mai fi în viață să te văd pe tine și pe Donald Trump spânzurați în curând”, a spus Walensky, scuipând pe cizmele soldatului.
  „Execută”, a spus adm. Crandall, iar soldatul a impins o pârghie care a deschis o trapa sub picioarele condamnatei Walensky. Frânghia a devenit rigidă, iar forța lațului i-a rupt gâtul Rochellei Walensky, rupându-i coloana cervicală superioară. În câteva secunde, era moartă.

  Un medic al Marinei SUA a înregistrat ora și data morții, 10:15 a.m., 31 mai 2023.’’

  • cu kakatul ta de creier stricat
   Sobolane bolnav.
   „Platitii Posedati khazari” esti tu, „Zoaie”

  • ai râie reptiliană de cacarez kăkăzar pe tine

  • Tradus din engleză-Rochelle Paula Walensky este un medic-om de știință american care este directorul Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor și administratorul Agenției pentru Substanțe Toxice și Registrul Bolilor. La 5 mai 2023, ea și-a anunțat demisia, începând cu 30 iunie 2023. Wikipedia (Engleză)

   in Coreea de nord astia sint impuscati cu miraliera anti-aeriana!

   • Daca ajungem sa credem tot ce scrie pe Wikipedia controlata de Google care este al khazarilor, atunci e grav.
    Nu este suficineta minciuna in cantitati industriale de pe tembelizor si din presa platita de Guvernul Criminal si de Fundatia Soros ?

    In timp ce se spune pe wikipwdia ca criminala si-a dat demisia pe 5 mai, ea era deja arestata in SUA Copmany pe 4 mai.

    ,,Forțele Speciale ale Statelor Unite au arestat-o joi pe criminala Rochelle Walensky după ce s-a întors în SUA de la Bruxelles, de unde conducea de la distanță Centrele pentru Controlul Bolilor de la sfârșitul anului 2022, când a plecat din SUA pentru ca aflase de punerea sub acuzare pentru tradare.
    O sursă din biroul generalului Smith a declarat că Forțele Speciale au prins-o pe Walensky uluita într-o parcare de pe Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta. Datorită rapoartelor de informații ale Comandamentului cibernetic al armatei americane, biroul generalului știa de o săptămână că Walensky plănuia să se întâlnească cu un american brazilian în vârstă de 27 de ani cu care avea aventuri din 2019. Walensky, 54 de ani, este căsătorita cu dr. Loren D. Walensky, 55 de ani, din 1995. Au trei copii.
    Cu toate acestea, jurămintele conjugale nu au oprit pofta lui Walensky de adulter.
    ARCYBER interceptase corespondența electronică și vocală între Walensky si amant. Când generalul Smith a citit un e-mail de-al ei în care spunea că dorește să fie în brațele tipului și că va vizita SUA pe 4 mai, el a considerat că vestea este prea bună pentru a fi adevărată – capturarea Rochellei Walensky ar încheia o triplă de criminali Covid: Anthony Fauci, Francis Collins și acum, Walensky. Ea și-a inclus cu amabilitate întregul itinerar în e-mail.
    Generalul Smith și comandantul Grupului 5 al Forțelor Speciale Brent Lindeman au coordonat misiunea. Generalul avea poze cu iubitul ei și marca, modelul și culoarea vehiculului pe care avea să-l conducă pentru a o lua de la aeroport. De altfel, pe baza interceptărilor telefonice la casa familiei ei din Atlanta, ea nu și-a informat soțul cu privire la sosirea ei iminentă. Şederea ei ar fi fost de natură pur personală pentru a-şi vedea iubitul. Trei zile în Atlanta, apoi înapoi la Bruxelles – sau cel puțin așa credea ea.
    Forțele speciale în civil au avut ochii pe ea în momentul în care a părăsit terminalul. Au urmat-o în timp ce ea a venit cu o singură valiză pe trotuar către o parcare aglomerată, unde Mercedesul iubitului ei stătea așteptând. Ea nu-și dădea seama de coadă și nu putea vedea prin geamurile fumurii că un pasager din mașină ținea un Glock 19 echipat cu amortizor de zgomot la capul iubitului ei și îl îndruma cum să-i
    răspundă la mesaje. Forțele Speciale l-au urmărit pe iubit de acasă la aeroport și s-au urcat in masina lui după ce a parcat, cu 30 de minute înainte de ora 20:40, ora sosirii.
    „A fost uluit, dar a cooperat”, a spus sursa noastră. „I-au spus că sunt acolo pentru R. Walensky, nu pentru el și au făcut presiunea necesară pentru a-l determina să se conformeze. Ea se aștepta ca tipul să iasă și să o îmbrățișeze puternic, dar a fost împinsa pe bancheta din spate de un alt soldat apăsându-i țeava armei pe tâmplă. Directorul CDC Rochelle Walensky în dizgrație, a fost dusa la un centru de procesare, iar apoi va fi trimisă la Camp Blaz pentru un tribunal militar…’’

    • ca şi pe acest dobitoc sinistru, „clona” şopârlita deSatan şi kakazarizat kkt pe el în „zoaie”.

  • Mananci kakarezi de kakazari, „Platitule Posedat khazar” !

   • Paula Walensky e bine, doar curva criminala khazara Rasela Walensky a fost putin spanzurata si s-a imbolnavit de deces ,,subit”.

    • şobolane kakastrat „Muiai”
     Nu exista doua Walensky, kretinule de kakazar, una Rochelle, iar alta Paula
     ci doar Rochelle Paula Walensky,
     clona vanduta si platita ce esti, şarpe turbat

     • Esti dovada vie a PROSTIEI Platitilor Posedati, alesi pe acest criteriu: ,,cu cat e mai prost si mai ticalos cu atat e mai bun pentru noi khazarii satansiti”.

      Sa-i traduca cineva poanta pentru ca imi pierd respectul de sine daca ii explic unui astfel de cretin un lucru evident.
      Pandemia de prostie si ticalosie nu se va incheia niciodata.

      De multe ori am spus si iata confirmarea: Sartana este doar un GOLAN prost, pervers si poponar, iar sclavii lui sunt niste golanassi missi, si mai prosti si perversi.
      Iata cine vrea sa-l invinga pe Dumnezeu si pe OM – creatia Lui !
      Niste NAPARCI !

     • Un kăkat care se pune în drum ca să calce alţii în el, un vierme şopârlit şi bălos, un satanizat turbat, lovit de „pandemia” de demenţă globală.
      „Sartana” e mă-ta, Năpârcă turbată Muihai?

    • scursura „zoaie” bolnava imprastiata in drum, ce esti.
     Jegul „Mihai” e pe schizofrenie frenetica. A clonat-o si pe ma-sa, ca sa-i futa-n gura si gagaoz clona. Si a mai facut si un lt Mihai cu clona lui ma-sa, iar Mihai2 il fute in gura si kurul de kakazar pe Mihai acum.
     Se sparcaie kaka toata ziua de aceea pe aici, cu zoaie de kakazar spart la kukur

 7. Cad si clonele nu numai retardatii originali, inainte de a fi executati pentru crime, tradare, etc.
  Asa a cazut si Criminalul original J.Bideu inainte de a fi executat cu injectie letala in 21 decembrie 2020, apoi prima clona care a fost executata de Cabalisti pentru ca era virusata si deja aveau pregatita noua clona pe care acum o vedeti cazand.
  Urmarea se stie: arestarea si spanzuratoarea acestei clone si a peste un milion de satanisti numai in SUA Company, care in scurt timp va intra in faliment.
  https://www.national.ro/stiri-externe/momentul-in-care-joe-biden-a-cazut-pe-scena-in-colorado-dupa-ce-s-a-impiedicat-video-795840.html

 8. l-a cunoscut pe ministru
  acum vrea sa-l cunoasta pe director,simplu!

  primarul orasului Chicago
  Rod Blagojevich a intrat la bulau si a facut 8 ani parnaie:
  -cel mai bun prieten al sau Barack Obama
  cand a auzit de acuzatiile aduse a debitat:

  ” -Acesta nu este Blago pe care il cunosc! ”

  nypost.com
  https://nypost.com › prince-c…
  Prince Charles says Andrew’s Epstein scandal is ‘unsolvable’
  12 aug. 2021 — UK heir apparent Prince Charles believes sexual assault allegations against Prince Andrew are now an „unsolvable problem” that will forever …

  reptilian sau nu
  deja se bucura de cel de-al 2a assasinat,
  epstein dupa diana.

 9. Asa cum ar spune Adrian Nastase, importanta coloniala a Romaniei a crescut.

  Oportunitate rarisima pentru „barbatii” de stat romani sa il intrebe direct pe stapan in limba engleza „Sa fie cu de toate? La pachet? Sos picant sau dulce?”

  Se stie ca Hellvig are paternitatea asupra „patriotismului pro-occidental” (oasele pasoptistilor si militarilor romani din Ardeal pana la Stalingrad s-au rasucit de 3 ori la maximele domnului CEO la Patria a priori), iar acest „pro-occidentalism” este baza de la care incepe orice lege, orice politica, orice declaratie facuta de politicieni si partide in Romania.

 10. ???

  • !!!

 11. Asa cum am mai spus, Mascariciul Shoparlit a venit in recunoastere pentru ca UK vrea sa ajute bozgorii sa ocupe Transilvania. Iata argumentele care sustin aceasta informatie veche:

  „Am decis să începem reunificarea națiunii maghiare”
  https://www.national.ro/stiri-externe/vestea-ce-alerteaza-romania-vine-de-la-budapesta-am-decis-sa-incepem-reunificarea-natiunii-maghiare-795881.html

  Visul khazarilor si al ungurilor care sunt si ei neam de khazari.
  Khazaria Mare, Ungaria Mare – Romania nu exista.

  https://www.google.com/search?q=Khazaria&sxsrf=APwXEdf1KxeG7b-1cyvM66jlLUibvkpDkA%3A1680206283378&source=hp&ei=y-klZPjWFI_TkgXGkIHQAg&iflsig=AOEireoAAAAAZCX323_nZqYMRYQQ7Lhqga4EddRo0AHR&ved=0ahUKEwi46KuVuIT-AhWPqaQKHUZIACoQ4dUDCAk&uact=5&oq=Khazaria&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBQgAEIAEMgUIABCABDIICAAQgAQQywEyBQguEIAEMgUIABCABDIICAAQgAQQxwMyCAgAEIAEEMsBMggIABCABBDLATIKCAAQgAQQChDLATIICAAQgAQQywE6BwgjEOoCECc6BAgjECc6CwguEIAEELEDEIMBOhEILhCABBCxAxCDARDHARDRAzoOCC4QgAQQsQMQxwEQ0QM6CwgAEIAEELEDEIMBOggIABCABBCxAzoUCC4QgAQQsQMQgwEQxwEQ0QMQ1AI6CAguELEDEIAEOgsILhCDARCxAxCABDoLCC4QgAQQxwEQ0QM6CAguEIAEELEDOggILhCABBDUAjoHCAAQgAQQClCnC1izHGDDJGgBcAB4AIABeYgBsgWSAQM3LjGYAQCgAQGwAQo&sclient=gws-wiz

  CaCademia Romana trebuie desfiintata IMEDIAT si CaCademicienii retardati si TRADATORI arestati si judecati pentru INALATA TRADARE !
  Aceasta organizatie satanista cu SENILI IDIOTI si bashinosi care se cred cei mai destepti din Romania, este o adunatura de fosile RETARDATE si TRADATOARE care nu au facut nimic bun pentru Romania si pentru poporul Roman IDIOT !
  Istoricii adevarati si curajosi sunt opriti sa spuna adevarul, iar CaCademicienii aflati in stare de LEGUMA umblatoare tac cu complicitatea politrucilor CRIMINALI.

  ,,…Miceal Ledwith, confident al Papei Ioan Paul al II-lea şi omul care a avut acces la toate documentele secrete din biblioteca Vaticanului, a făcut recent o afirmaţie care a şocat lumea academică şi nu numai.
  El a declarat că latina cultă se trage din limba română străveche, nu invers, cum se credea până acum! Într-un interviu acordat postului de televiziune TVR Cluj, în decembrie 2012, Miceal Ledwith, fost consilier al Papei Ioan Paul al II-lea, unul din oamenii care au avut acces la cei 230 de kilometri de rafturi cu cărţi din arhiva bibliotecii Vaticanului şi fost membru al Comisiei Teologice Internaţionale, a făcut o declaraţie şocantă: “Chiar dacă se ştie că latina e limba oficială a Bisericii Catolice, precum şi limba Imperiului Roman, iar limba română este o limbă latină, mai puţină lume cunoaşte că limba română, sau precursoarea sa, vine din locul din care se trage limba latină, şi nu invers!!! Cu alte cuvinte, nu limba română este o limbă latină, ci mai degrabă limba latină este o limbă românească. Aşadar, vreau să-i salut pe oamenii din Munţii Bucegi, din Braşov, din Bucureşti. Voi sunteţi cei care aţi oferit un vehicul minunat lumii occidentale (limba latină – n.r.)”…’’

  Dacii sunt SINGURUL popor din antichitate pe care documentele antice, ca şi arheologia, îi consemnează ca autohtoni ,,În timp ce ionienii, aheii, dorienii (- emigraţi din sudul României -), etruscii, romanii şi celelalte popoare italice (- plecaţi tot din România; tracii troieni ajunşi in Latium după un periplu prin Asia Mică -) sunt venite de undeva, în timp ce ungurii, bulgarii, ca şi popoarele celtice, germane şi slave s-au preumblat mult până ce şi-au găsit un popas; nici o atestare documentară scrisă sau amintiri păstrate în pământ şi nici o legenda nu conţine nici cea mai ştearsă referire despre vreo plecare, venire sau revenire a dacilor în spaţiul în care au fost cunoscuţi dintotdeauna…’’
  http://www.secretulcunoasterii.ro/dovezi-de-necontestat-dacii-sunt-singurul-popor-din-antichitate-pe-care-documentele-antice-ca-si-arheologia-ii-consemneaza-ca-autohtoni/

  ,,Selecție de citate de o valoare extraordinară pentru istoria și identitatea noastră, adunate de pasionatul cercetător Marius Fincă 1. Sumerologul rus A. Kifisim: „Strămoşii rumânilor au exercitat o influenţă puternică asupra întregii lumi antice, respectiv a vechii Elade, a vechiului Egipt, a Sumerului şi chiar a Chinei” 2. Pitagora (580 î.H – 495 î.H), face zece referiri la valorile superioare ale geţilor. În „Legea 1143” el spune: „Călătoreşte la geţi nu ca să le dai legi, ci să tragi învăţăminte de la ei. La geţi toate pamânturile sunt fără margini, toate pamânturile sunt comune. 3. Homer: „Dintre toate popoarele geţii sunt cei mai înţelepţi.” 4. Platon (427 – 347 î.H.), elev a lui Socrate şi profesor al lui Aristotel, surprinde în dialogul „CARMIDES” o discuţie între Socrate şi Carmides, în care profesorul îi spune lui Carmides ce l-a învăţat un medic trac când a fost la oaste: „Zamolxe, regele nostru, care este un zeu, ne spune că după cum nu trebuie a încerca să îngrijim ochii fără să ţinem seama de cap, nici capul nu poate fi îngrijit, neţinându-se seama de corp. Tot astfel trebuie să-i dăm îngrijire trupului dimpreună cu sufletul, şi iată pentru ce medicii greci nu se pricep la cele mai multe boli. Pentru că ei nu cunosc întregul pe care îl au de îngrijit. Dacă acest întreg este bolnav, partea nu poate fi sănătoasă căci, toate lucrurile bune şi rele pentru corp şi pentru om în întregul său, vinde la suflet şi de acolo curg ca dintr-un izvor, ca de la cap la ochi. Trebuie deci, mai ales şi în primul rând, să tămăduim izvorul răului pentru ca să se poată bucura de sănătate capul şi tot restul trupului. Prietene, sufletul se vindecă prin descântece. Aceste descântece sunt vorbele frumoase care fac să se nască în suflete ÎNŢELEPCIUNEA”. Uimitoare aceasta viziune asupra medicinei lui Zamolxe acum mai bine de 2400 de ani! 5. Dionisie Periegetul (138 d.H.): „În ceea ce urmează voi scrie despre cea mai mare ţară, care se întinde din Asia Mică până în Iberia şi din nordul Africii până în SCANDIA, ţara imensă a dacilor.” 6. Marco Merlini, arheolog italian (n. 1953), spunea referitor la plăcuţele de la Tărtăria: „Oasele ca şi plăcuţele sunt foarte vechi. Acum este o certitudine. Este rândul nostru să gândim că scrierea a început în Europa cu 2000 de ani înaintea scrierii sumeriene. În România avem o comoară imensă, dar ea nu aparţine numai României, ci întregii Europe.” 7. Friedrich Hayer 1899 – filozof austriac: „Rumunii sunt poporul din Europa care s-a născut creştin” (ambasadorul Vaticanului la Bucureşti spunea în aula Academiei acelaşi lucru, şi asta acum câţiva ani). 8. Alfred Hofmann 1820 – în Istoria Pământului: „Într-adevăr nicăieri nu vei putea găsi o putere de înţelegere mai rapidă, o minte mai deschisă, un spirit mai ager, însoţit de mlădierile purtării, aşa cum o afli la cel din urmă rumun. Acest popor ridicat prin instrucţie ar fi apt să se găsească în fruntea culturii spirituale a Umanităţii. Şi ca o completare, limba sa este atât de bogată şi armonioasă, că s-ar potrivi celui mai cult popor de pe Pamânt. Rumania nu este buricul Pământului, ci Axa Universului. 9. Marija Gimbutas – Profesor la Universitatea California din L.A.-Civilizaţie şi Cultură: „România este vatra a ceea ce am numitVechea Europă, o entitate culturală cuprinsă între 6500-3500 î.H., axată pe o societate matriarhală, teocrată, paşnică, iubitoare şi creatoare de artă, care a precedat societăţile indo-europenizate, patriarhale, de luptători din epoca bronzului şi epoca fierului. A devenit de asemenea evident că această străveche civilizaţie europeană precede cu câteva milenii pe cea sumeriană. A fost o perioadă de reală armonie în deplin acord cu energiile creatoare ale naturii.”
  10. Louis de la Valle Pousin: „Locuitorii de la nordul Dunării de Jos pot fi consideraţi strămoşii Omenirii.”
  11. Gordon W. Childe: „Locurile primare ale dacilor trebuie căutate pe teritoriul României. Într-adevăr, localizarea centrului principal de formare şi extensiune a indo-europenilor trebuie să fie plasată la nordul şi la sudul Dunării de Jos.” 12. Eugene Pittard: „Strămoşii etnici ai Rumunilor urcă neîndoielnic până în primele vârste ale Umanităţii, civilizaţia neolitică reprezintă doar un capitol recent din istoria ţării”.
  13. Daniel Ruzzo – arheolog sud-american: „Carpaţii sunt într-o regiune a lumii în care se situa centrul european al celei mai vechi culturi cunoscute până în ziua de astăzi” 14. William Schiller – arheolog american: „Civilizaţia s-a născut acolo unde trăieşte astăzi poporul rumun, răspândindu-se apoi spre răsărit şi apus”. 15. John Mandis: „Cele mai vechi descoperiri ale unor semne de scriere au fost făcute la Turdaş şi Tărtăria”. 16. Olof Ekstrom: „Limba rumună este o limbă-cheie care a influenţat în mare parte limbile Europei”. 17. Universitatea din Cambridge: – În mileniul V î.H. spaţiul carpatic getic era singurul locuit în Europa; – Spaţiul carpatic, getic, valah a reprezentat în antichitate OFFICINA GENTIUM, a alimentat cu populaţie şi civilizaţie India, Persia, Grecia, Italia, Germania, Franța şi aşa-zisul spaţiu slav; – VEDELE (RIG VEDA) cele mai vechi monumente literare ale umanităţii au fost create în centrul Europei. Fostul Prim-Ministru al Indiei, Jawaharlal Nehru a scris că: „Vedele sunt opera arienilor care au invadat bogatul pământ al Indiei”. 18. Bonfini: „Limba rumunilor n-a putut fi extirpată deşi sunt asezaţi în mijlocul atâtor neamuri de barbari şi aşa se luptă să nu o părăsească în ruptul capului, încât nu s-ar lupta pentru o viaţă cât pentru o limbă”. 19. Ludwig Schlozer (Russische Annalen-sec XVIII): „Aceşti volohi nu sunt nici romani, nici bulgari, nici wolsche, ci VLAHI (RUMUNI), urmaşi ai marii şi străvechii seminţii de popoare a tracilor, dacilor şi geţilor, care şi acum îşi au limba lor proprie şi cu toate asupririle, locuiesc în Valachia, Moldova, Transilvania şi Ungaria în număr de milioane”. 20. Michelet, Paris 1859, către trimisul lui Cuza: „Nu invidiaţi vechile popoare, ci priviţi pe al vostru. Cu cât veţi săpa mai adânc, cu atât veţi vedea ţâşnind viaţa”.
  21. Andre Armad: „Într-adevăr acesta este unul din cele mai vechi popoare din Europa…fie că este vorba de traci, de geţi sau de daci. Locuitorii au rămas aceiaşi din epoca neolitică – era pietrei şlefuite – până în zilele noastre, susţinând astfel printr-un exemplu, poate unic în istoria lumii continuitatea unui neam”.
  22. D’Hauterive (Memoriu asupra vechii şi actualei stări a Moldovei, 1902):„Limba latinească în adevăr se trage din acest grai (primodial), iar celelalte limbi, mai ales rumuna sunt acest grai. LATINEASCA este departe de a fi trunchiul limbilor care se vorbesc astăzi (aşa zisele limbi latine), aş zice că ea latina, este cea mai nouă dintre toate”. 23. Huszti Andras: „Urmaşii geto-dacilor trăiesc şi astăzi şi locuiesc acolo unde au locuit părinţii lor, vorbesc în limba în care glăsuiau mai demult părinţii lor”. 24. Bocignolli (1524): „Rumunii despre care am spus că sunt daci”. 25. L.A. Gebhardi: „Geţii vorbeau aceeaşi limbă ca dacii şi aveau aceleaşi obiceiuri. Grecii dădeau atât geţilor din Bulgaria, cât şi dacilor din Moldova, Valahia, Transilvania şi Ungaria acelaşi nume şi credeau că şi geţii şi dacii provin de la traci”. 26. Martin Hochmeister (Siebenburgische Provinziaal Blatter, 1808): „În cele mai vechi timpuri cunoscute, în Transilvania şi în ţările învecinate locuiau dacii, care mai erau numiţi şi geţi şi de la ei a primit actuala Transilvanie împreună cu Moldova, Muntenia şi regiunile învecinate din Ungaria numele de Dacia”.
  27. Abdolonyme Ubicini (Les origines de l’histoire roumaine, Paris, 1866): „Dacii sunt primii strămoşi ai rumunilor de azi. Din punct de vedere etnografic dacii par să se confunde cu geţii, aceeaşi origine, aceeaşi limbă. Asupra acestui punct de vedere toate mărturiile din vechime concordă”. 28. Universitatea din Cambridge (1922, The Cambridge History of India): „Faza primară a Culturii Vedice s-a desfăşurat în Carpaţi, cel mai probabil, iniţial în Haar-Deal”. 29. Jakob Grimm (Istoria limbii germane, 1785-1863): „Denumirile dacice de plante, păstrate la Dioscoride (medic grec din perioada împăraţilor Claudius şi Nero) pot fi găsite şi în fondul limbii germane”. 30. Cronicile spaniolilor 25 (pag.179): „Daco-Geţii sunt consideraţi fondatorii spaniolilor”. 31. Carol Lundius (Cronica ducilor de Normandia): „Daco-Geţii sunt consideraţi fondatorii popoarelor nordice”. 32. Leibnitz (Collectanea Etymologica): „Daco-Geţii sunt consideraţi fondatorii teutonilor prin saxoni şi frizieni, ai olandezilor (daci) şi ai anglilor”. 33. Miceal Ledwith (Consilier al Papei Ioan Paul al II-lea): „Chiar dacă se ştie că latinaesca e limba oficială a Bisericii Catolice, precum şi limba Imperiului Roman, iar limba rumună este o limbă latină, mai puţină lume cunoaşte că limba rumună sau precursoarea sa, vine din locul din care se trage limba latină, şi nu invers! Cu alte cuvinte, nu limba rumună este o limbă latină, ci mai degrabă limba latină este o limbă rumună. Aşadar, vreau sa-i salut pe oamenii din Munţii Bucegi, din Braşov, din Bucureşti. Voi sunteţi cei care aţi oferit un vehicul minunat lumii occidentale”. 34. Daniel Ruzo (1968): „Am cercetat munţi din cinci continente, dar în Carpaţiam găsit monumente unice dovedind că în aceste locuri a existat o civilizaţie măreaţă, constituind centrul celei mai vechi civilizaţii cunoscute astăzi”. 35. Carlo Troya (1784-1858, istoric italian): „Nici un popor din cele pe care grecii le numeau barbare nu au o istorie mai veche şi mai certă ca a geţilor sau goţilor. Scopul lucrării mele, Istorie Getică sau Gotică se împarte în două părţi şi una din ele arată că geţii lui Zamolxe şi ai lui Decebal au fost strămoşii goţilor lui Teodoric din neamul Amalilor.”

  • şobolane kakastrat.
   Şopârlan MuiHai,
   kakarez fistik, şobo troglodit
   kăkăzar râios,
   papă la Bideu din dos,
   satanist kăkkat,
   un descreierat.

  • De fapt ”Mihai” (Securistania), cu misune constienta sau inconstienta (serviciile se folosesc si de descreierati si psihopati) mânjeşte anumite publicaţii şi anumite subiecte cu conspiraţionism ieftin, idiot şi psihopat, ca şi cu fake-uri, pentru a le compromite şi a le umple de balast dezgustător şi de a descuraja astfel comentariile celor de bun simţ. Pe unde a mai trecut ”Mihai“, analiştii sistemului au atacat apoi denigrator websiteurile găzduitoare drept conspiraţioniste sau putiniste, exemplificând cu comentariile postate de nişte alde ”Mihai”.
   Astfel este cazul articolul „Rețeaua minciunilor. Cine răspândește propaganda pro-Kremlin, conspirațiile și dezinformările în România“, de pe soroşisto-CIA-ista publicaţie rezist Context, din 10 martie 2023, în care sunt atacate spre a fi desfiinţate mai multe publicaţii, inclusiv Inpolitics.

 12. Platitilor Retardati, puteti manca kk nemestecat cat vreti pentru ca nu mai aveti timp sa-i mai convingeti pe criminaliui care inchid siteuri si bloguri sa sinchida si blogul unui ziarist, oricat rahat ati manca voi, NAPARCILOR.
  Suntem deja in iunie si falimentul iminent al SUA Company va fi declarat in cel mai scurt timp, lucru care echivaleaza cu declararea Legii Martiale in cele 209 tari, arestarea clonei retardate impiedicate Bideu, si a peste un milion de satanisti numai in Republica Comunista America, iar in celelalte tari ( 208 ) vor fi arestati toate zoile criminale si ajutoarele lor.
  In Colonia Romania se va incepe de la clonele criminale retardate Joianis Retardatus si apoi cu Guvernele criminale care s-au perindat in cei 3,5 ani plus cele doua Parlamente Penale Criminale Poponare.
  Medicii criminali, zoiaristii, IT-isti si alte scursuri ca voi Platitii Posedati, etc, vor umple temporar puscariile patriei pentru a fi cazate pana ce vor fi judecate si spanzurate precum v-am prezentat in articolul cu Rasela Curvasela Walensky.
  Dupa cum am vazut ca procedeaza Palariile Albe, ei spanzura mai des plevusca idioata precum ultimii enumerati, si abia dupa ce criminalii importanti sunt storsi bine de informatii sunt premiati pe podiumul cu trapa.
  Naci Pelossi a fost declarata spanzurata in 27 decembrie 2022 pentru ca Deep State a trimis o nava militara la Guantanamo ca s-o salveze, nu pentyru ca le era draga ci pentru ca sa nu dea pe goarna tot ce stia despre ei si s-o elimine cu mana lor.
  Dupa alte trei luni de interogatorii in care au aflat si cate p… a supt curvetea betziva, au spanzurat-o in fapt, ea fiind deja declarata oficial moarta.
  Asa ca plevusca va avea parte de locuri in fata la spanzuratoare, pana ce scursurile ca ZoiAnus, etc vor decarta tot ce stiu despre ceilalti satanisti.
  Atunci o sa va simtiti si voi bagati in seama. Asta in scurt timp.
  Nu va luati bilete la Marea Neagra pentru ca o sa va petreceti vara la Marea Inghesuiala in puscarii, unde va asteapta sefii de celule sa va ia de neveste, ca doar va place, poponeilor.

  ,,Pe fauna cuvântătoare apasă greu osândă grea:
  Prostia e molipsitoare, pe când înţelepciunea ba.’’

  ,,Caligula Imperator afăcut din cal, senator,
  PNLiştii, mai siniştri, au făcut din boi, miniştri’’

  ,,Din Craiova pân’ la Iaşi se resimte lipsa sării,
  Fi’ndcă cei mai mulţi ocnaşi au ajuns la cârma ţării.’’

  • mananci kk nemestecat ZoiAnus belit ce esti

  • Un delir schizofrenic in permanenta cacare de creieri stricati, satanizati si striucati.
   ZOAIA CEA MARE A LUMII, camuflat drept „Mihai”, GUNOIUL tuturor GUNOAIELOR si TARFA BABILONULUI vesnic fatatoare de monstrii.

 13. O zoaie murdara cu creieri praf si un cacat belit si imputit.
  Un drogat reptilian terminat cu sula bleaga si circumcis la ambele capete care-si zice Muiai.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998