CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Presa de la Kiev cere ”un atac preventiv al NATO care să transforme arsenalul nuclear rus în moloz”

22 comentarii / 3072 vizualizări / 9 septembrie 2023

”Este clar că nu se pune problema ca NATO să intre într-un conflict direct cu Rusia. Cu toate acestea, să spunem deschis, un atac preventiv care ar transforma arsenalul nuclear rus în moloz ar fi cea mai corectă soluție în situația actuală(…) În Occident, astăzi nu există politicieni de talia lui Winston Churchill, care ar putea lua o astfel de decizie” scrie azi ziarul ucrainean DSNews, într-o amplă analiză dedicată căderii dronei ruse în România.

”Cu toate acestea, NATO ar putea să amplaseze sisteme de apărare antiaeriană de-a lungul graniței cu Ucraina, în proximitatea acesteia, acoperind cerul nu numai deasupra teritoriului Ucrainei, ci și pe întreaga distanță de acțiune a acestor sisteme. Motivul este evident: intrările aeronavelor ruse pe teritoriul țărilor vecine cu Ucraina devin tot mai frecvente, iar interceptarea lor strict la graniță este imposibilă” mai scrie DSNews.

”În ceea ce privește resursele sistemelor de apărare antiaeriană, pentru o astfel de operațiune nu sunt necesare atât de multe(…)Există doar trei sau patru zone amenințate unde trebuie să se ia astfel d emăsuri. Zona porturilor Dunării din Ucraina, cu o lungime de maximum o sută de kilometri, este una dintre ele. Cinci blindate Ghepard, aproximativ cincizeci de mitraliere de calibru mare și un complex Patriot ar asigura protecția cu vîrf și îndesat. Înmulțim cu trei, cel mult cu patru – și problema incidentelor aeriene de-a lungul întregii frontiere estice a NATO este rezolvată.

Dar, așa cum se întâmplă de obicei, totul depinde de absența voinței politice a liderilor europeni. Niciunul dintre ei nu vrea să fie responsabil pentru o posibilă escaladare. Așadar, poate că Ucraina ar trebui să ridice ea însăși problema protejării teritoriului țărilor NATO învecinate cu ea împotriva atacurilor aeriene? La urma-urmei, pe teritoriul acestor țări este amplasată o infrastructură extrem de importantă pentru noi” mai scrie publicația, sub semnătura analistului Serghei Ilcenko. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

22 Comentarii

 1. Propunerile indecente ale Ucrainei nu corespund cu planurile de vânzare de armament ale unor firme consacrate din SUA. Căutati originile companiei multinationale General Dynamics pe pagina oficială și pe wikipedia și veti întelege cine și de ce continuă conflictul ruso-ucrainean. Goy este cuvântul magic al operatiunii. Papagalul de George Simion și-a semnat condamnarea la moarte politică bâgându-și nasul în oala furnizorilor de armament. El și-a pus Ţinta piept nr.1. Pentru că Simion nu știe întrucât n-a făcut armata, să-l întrebe pe subalternul Târziu ce înseamnă.

  • Doar un bolnav obsedat lanseaza teorii aberante anti-AUR. Capital evreiesc exista in toate marile companii americane, dar nu controleaza companiile decat in unele cazuri, nefiind si cazul General Dynamics.
   General Dynamics (simbol GD la NYSE) este detinuta 86,07% de „institutional shareholders” (fonduri de investitii americane, fonduri de pensii, companii de asigurari etc), 5.20% de stafful companiei si 8.73% retail investors (speculanti bursieri de regula). Ceea ce a mai ramas din capitalul evreiesc (mare in trecut) la General Dynamics este un anume Charles H. Goodman („the largest individual General Dynamics shareholder”), care detine doar 2,99% din companie.
   Adevarul trebuie cautat in alta parte privind pledoaria lui Simion pentru achizitia de fregate de la General Dynamics, nu in Israel.
   Poate ca Simion cauta protectia spionajului american, caci vin zilele astea anchetele la AUR din mai multe directii.
   E atat de stravezie legatura General Dynamics cu CIA, ca e o prostie crasa – specifica obsedatilor si idiotilor – sa nu fie luata in considerare.
   Sarboaica Phebe Novakovic – an American businesswoman – este presedinta General Dynamics, si vine de la CIA si de la Departamentul de Stat al SUA:
   „She worked for the Central Intelligence Agency.[4] From 1997 to 2001, she worked for the United States Department of Defense. She was previously married to Michael G. Vickers, former Under Secretary of Defense for Intelligence and Security, Special Forces soldier, and CIA paramilitary officer.”
   https://en.wikipedia.org/wiki/Phebe_Novakovic

  • Acţionariatul este atât de fărâmiţat, încât controlul real asupra companiei îl au managerii, prin convingerea investitorilor în Adunarea Generală. În fruntea managerilor stă doamna Phebe Novakovic venită de la Central Intelligence Agency (CIA) şi de la guvernul SUA.
   Astfel, de exemplu, canadiana Longview Asset Management are 10,36% din General Dynamics, în timp ce marele fond evreiesc din SUA BlackRock are doar 4,10%.
   Ţie nici cercetarea nu-ţi „dăunează“ prostiei. Deoarece nu se confirmă ceea ce ai sugerat, ca General Dynamics ar fi sub control evreiesc, ai trimis – tot bolnav diversionist – la un articol care nu are absolut nici o legătură compania GD şi ceea ce ai susţinut pervers, care e un articol ce conţine din întâmplare adevăruri (altele însă, ne despre General Dynamics), ceea ce nu apar şi în cazul mizeriilor pe care le produci tu.

   • Tot mai multi ofiteri de intelligence reclama ca CIA nu mai serveste interesele americanilor, vezi link.
    La 19 august 2008, General Dynamics a fost de acord să plătească 4 milioane de dolari pentru a soluționa un proces intentat de guvernul SUA în care susținea că o unitate GD a facturat în mod fraudulos guvernului piesele fabricate defectuoase utilizate în avioanele și submarinele militare americane. SUA au susținut că GD a fabricat defectuos sau nu a testat piesele utilizate în aeronavele militare americane din septembrie 2001 până în august 2003.
    General Dynamics a fost acuzată de grupuri precum Code Pink și Green America că „face bani din suferința umană profitând de copiii migranți ținuți în lagărele de detenție din SUA”.
    https://repository.library.brown.edu/studio/item/bdr:1078664/PDF/?embed=true

    • General Dynamics tot nu este o companie sub control evreiesc, indiferent câtă zgură şi maculatură arunci pe masă că să nu pari ceea ce eşti, un diversionist idiot, de cacao, un bolnav structural pentru care a minţi şi măcănii prosteşte, intrigant şi diversionist, este un modus vivendi.
     Oricând, oricine poate vedea actuala structură a acţionariatului companiei General Dynamics.
     Nu este israeliană şi doar în foarte mică măsură evreiescă, în limita a ceva normal la marile companii americane deschise investitorilor (listate).
     Nu admite InPolitcs unele link-uri comerciale, dar se pot vedea listele actionarilor invesitorilor/acţionarilor/deţinătorilor GD şi altfel, căutând, de exemplu:
     General Dynamics institutional owners
     Iar CIA este acuzată tot timpul de diverse şi mai şi plăteste şi unele oalele sparte, dintotdeauna, dar asta nu o face să nu mai fie CIA şi să nu exercite suficient control acolo unde vrea.
     Ai mâncat de la bun început un mare căcat, care se dovedeşte însă un fals, iar acum vrei să mănânci şi mai multe „preparate” pripite, de tot felul, ca să pară ca primul, aperitivul maro, e ceva foarte comestibil, care ar trebui servit de toată lumea, că e servit de tine, minciuna compulsivă.

    • Iar General Dynamics e cu CIA. Despre asta era vorba, dar parcă nu eşti capabil să ramai în firul logicii unei dezbaterii sau să urmăreşti cele expuse.
     Parcă eşti turbat sau suferi de meningită cu deliruri.

     • Pe mine nu ma deranjeaza sa te las sa ai dreptatea ta. Dar tine minte la Bibicul ca lui Simion ii vor exploda in figura niste atacuri de nu-l scoate nici Mossad-ul si nici CIA-ul la un loc. Atat mai spun si te las ca am treaba. Una va fi Piticul pornache.

    • Mereu rahaturi, rahaturi si cacaturi de bolnav obsedat fara rost pe lume. Un rahat cu rahaturi in el si in jurul lui.

  • Mark Morales este un antreprenor de arme din Florida iar Vladimir KOIFMAN este un sergent în armata ucraineană pe care Morales îl plătește pentru a aranja întâlniri cu contactele sale guvernamentale.
   Potrivit NYT, Mark Morales este unul dintre cei mai importanți astfel de furnizori din Ucraina. Potrivit publicației, Pentagonul a semnat contracte în valoare de aproximativ 1 miliard de dolari cu compania sa Global Ordnance. Contractele vizează în principal furnizarea de muniție.

 2. …si omenirea in cenușă! Ăștia suferă de nebunie in masă! Ce ghinion sa avem graniță cu psihopații aceștia si sa ii mai si susținem pe deasupra! Mai bine ar dispărea ei cu aliații lor cu tot.

 3. Idioti. Cica compania de armament nu este evreiasca. Nici America nu este evreiasca dar este condusa de evrei. Ca si Romania , ca si…..Occidentul.

  • spor la nebunie maxima

  • In schimb BlackRock este evreiasca, de exemplu.
   Compania lui Henry Ford era (este) evreiasca pentru ca era (este) americana si e in SUA?
   Ford parca era prieten cu Hitler si a scris lucrarea „anti-semita” Evreul International.
   Sau era si Ford tot un „evreu” pentru ca era american, confom viziunilor aberante ale unor netrebnici?
   Suprematistii albi sunt de fapt „niste evrei” caci sunt cei mai vocali si radicali in SUA?
   Nu cumva, mai degraba, exista mai multe Americi intr-una mai mare?
   Daca nu distingem diferentele, mai bine ne culcam, caci oricum suntem straini de realitati si debitam doar ce ni se nazare, pentru intriga, scandal si mizerii.
   Un mic actionariat evreiesc de nici 10% transforma o intreaga companie intr-una evreiasca, ca sa ii iasa unui sarit de pe fix teoriile aberante?
   Prezenta unui procent de evrei in populatia unei tari o face pe aceasta „evreiasca”? Tino-tino-tino!

   • Investitii camuflate. Noile cerințe SEC pentru BlackRock, Vanguard și alte companii de fonduri mutuale de a oferi mai multe detalii despre înregistrările lor de vot prin procură sunt pregătite să ajute investitorii conștienți din punct de vedere social să-i tragă la răspundere pentru angajamentele lor privind clima, diversitatea și alte priorități ESG.

    • Unii parca sunt orbi, pur si simplu.
     S-a spus mai sus sa cutati pe Internet:
     – General Dynamics institutional owners –
     si apar investitorii companiei GD
     Rezultatul era clar, nu e nimic „camuflat”, conspirat, nebunii (exista si investitii camuflate, dar prin firme off-shore, in alte situatii, in tari „fraiere”)
     Iata rezultatul, daca obtuzii cautau inainte sa vorbeasca prostii:
     Cei mai mari detinatori de actiuni la General Dynamics (care au insa sub 10%) sunt companiile:
     – Longview Asset Management,
     – Llc, Vanguard Group Inc,
     – Newport Trust Co,
     – BlackRock Inc.,
     – Wellington Management Group Llp,
     – State Street Corp,
     – Capital Research Global Investors,
     – Bank Of America Corp,
     – Massachusetts Financial Services Co
     – Vanguard Total Stock Market Index

   • dar fiecare crede ca o conduce pe cealalta sau incearca sa o faca. Iudeii nu isi faceau tara in Palestina, fara sprijin anglo-saxon, dar si anglo-saxonii traiau cu impresia ca ei sunt cei care se folosesc de evrei, plantandu-i acolo sa le reprezinte interesele impotriva lumii arabo-musulmane. Se imbratiseaza in minciuni unii pe altii, desi tot intre anglo-saxoni a aparut, ca reactie, si national-socialismul.

 4. Cand au tara lor isi dau la cap unul altuia, ca si cei pe care ii numesc goimi
  Ce se mai bat in Israel.

  • Tocmai de aceea evreii americani si-au pastrat suprematia. Si din punct de vedere religios acestia se delimiteaza de masa de ashkenazi care ocupa Israelul. Evreii hasidici americani se considera mai puri din punct de vedere etnic si religios decat israelienii.

   • „Suprema Ţie” drept în bărbie, să-ţi dea bine la prostie. În floci piepteni să-i vezi care-i sefard şi care-i cu fard! Caută-i la puţă, roade-i de prepuţă, gâdilă ouţe, să miroşi zemuţe.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998