CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Presa internațională: Înmormîntarea lui Gorbaciov – coșmarul Occidentului și al lui Putin

13 comentarii / 3032 vizualizări / 1 septembrie 2022

Moartea lui Mihail Gorbaciov s-ar putea dovedi un punct de tensionare încă și mai mare a relațiilor dintre Rusia și Occident, dacă, așa cum se vehiculează, fostul lider sovietic ar putea să nu beneficieze de funeralii de stat, scrie publicația britanică The Daily Mail.

Când primul președinte al Rusiei – Boris Elțin – a murit în 2007, foștii președinți americani George Bush senior și Bill Clinton au zburat la Moscova alături de fostul premier britanic Sir John Major.
Și când predecesorul lui Gorbaciov la Kremlin, Konstantin Chernenko, a murit în 1985, o mulțime de lideri occidentali în funcție, inclusiv premierul britanic Margaret Thatcher și cancelarul vest-german Helmut Kohl au participat la ceremonia funerară.
Însă purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov, a anunțat că Kremlinul nu s-a hotărît încă asupra înmormântării lui Gorbaciov, care e disprețuit de mulți susținători ai lui Putin pentru rolul său în căderea Uniunii Sovietice.
Iar starea jalnică a relațiilor politice, combinată cu sancțiunile ample impuse Rusiei de către guvernele occidentale, fac să fie puțin probabil acceptul lui Putin ca liderii politici din Europa și SUA să participe la vreo ceremonie.
Cu sancțiunile impuse de Occident Rusiei, inclusiv interzicerea zborurilor către Moscova, este foarte puțin probabil ca tiranul rus să accepte să găzduiască lideri occidentali care îl critică fățiș de luni de zile pe el și acțiunile sale.
Putin ar putea fi, de asemenea, reticent în a se plasa în apropierea liderilor occidentali într-un moment în care zvonurile despre starea sa de sănătate în declin sunt răspândite, iar aparițiile sale publice sunt rare și adesea minuțios regizate.
Înmormântarea lui Gorbaciov este de așteptat să aibă loc la Cimitirul Novodevichy din Moscova, unde fostul lider sovietic va fi înmormântat alături de soția sa Raisa Gorbaciova.
Fundația Gorbaciov a anunțat că nu a fost stabilită o dată, mai consemnează ziarul britanic. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

13 Comentarii

 1. Se pare ca Tov Gorbaciov va fi inmormantat la Londra pentru care a lucrat…

  • Ridendo castigat mores :)

 2. Lideri… hahahaha

 3. Dar sa il ingroape in SUA, ca le-a adus multe servicii si beneficii. Un spion.

  • Ca sunt buni prietenu cu Raisa Gorbaciova. Prima fundatie pe care si-au facut-o Sorosii in Rusia sovietica in anii 80 a fost una cu Raisa, nevasta lui Gorby, numita Cultural Initiative Foundation, de i-au bagat in cap idei de perestroika si glasnost.
   („The first organization to distribute Soros’s money in the USSR was the Cultural Initiative Foundation, which was established in 1988.”)

   • Eu cred ca Gorbaciovii au fost victimele MK-Ultra, Star Gate project, MKOFTEN, si/sau a altor putinte detinute de CIA si Pentagon.

    Altfe nu imi explic cum liderul unui imperiu, IN FUNCTIE, facea reclama la PIZZA HUT. (Imaginati-va daca ar face Biden reclama la Dero, astazi)

    Fenomene si efecte „paranormale”(aparent, ele se pot explica stiintific) se intampla astazi, cautati „Havana Syndrome”, este recent si actual.

    • Havana Syndrome e nimic pe langa ce dispozitive sunt folosite azi pe oameni, unii isi dau seama sau afla, altii nu cunosc vreodata. Remote Neuronal Monitoring se practica in SUA, UE, Asia, Orientul Mijlociu, spun asta pe verificate in multiple locatii. Cat si arme cu energie dirijata foarte perverse, controlul asupra oamenilor este la un nivel malefic nemaintalnit in istorie. Atacatorii aia de omoara oameni prin SUA nu actioneaza chiar doar de capul lor, tehnologia de azi iti induce la distanta absolut orice comanda, sa faci ceva nici nu gandesti sau sa actionezi cum toata viata nu ai facut-o. Se fac prea multe mizerii pe oameni, dar multi habar nu au, cancere galopante, infarct, decese necunoscute, eliminari fara urma, iar nici liderii nu sunt lipsiti de expunere fata de tehnologii.
     Psihologul Gunn de la NSA a fost condamnat pentru ce a facut in SUA cu MK Ultra si programele ulterioare. S-a ajuns la un nivel mizerabil de control si manipulare a vietii oamenilor. Cautati pe internet cati sunt tocati ani de zile prin tehnologii interzise si se stie, chiar si de catre UE, si nimeni nu sufla o vorba. Vetificati Remote Neuronal Monitoring, Gangstalking, V2K, utilizarea ELF, DEW.

 4. sa-i gasesca o legatura cu Lituania…..

 5. Un tradator nenorocit. Rusii se coiesc sa decida in ce fosa septica il vor „mumifica”

  • Un tradator pentru rusi. Pentru romani a fost un criminal imputit nenorocit si ne-a distrus tara impreuna cu americanii francezii si bozgorii de mana in 1989.

   Ce le-a facut Gorbaciov rusilor a fost dreptate divina. Au meritat tot ce au patit.

   • Din acelea de ale lui Salivică Căcănaru.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998